1. 401.
    +6
    devam ediyorum
    Aranızdan bir çoğu ortam içerisinde konuşamama, muhabbet dışı kalma ve diyecek söz bulamama derdinden yakınıyor. Bunun en temel sebebi bilgisizliktir. Kendimden örnek vereyim; ben futboldan nefret ederim, hiç haz etmem. Bir ortamda futbol konuşulduğunda da o muhabbete tamamen yabancı kalırım. Hiçbir şekilde hiçbir yerde muhabbete dahil olamam. Dinliyor gibi gözükmekle yetinirim ve eğer içinizden birisi beni futbol muhabbetinin arasında görse benim için “dünyanın en sessiz insanı” der; çünkü öyleyim. Futbol konuşulan yerde yokum ben. Kendimi gösteremiyorum (göstermek istemiyorum), şu muhabbet bitsin de kurtulayım diye düşünüyorum. bunu yansıtırkende mesela şunlar şunalrdan hoşlanırım diceksiniz yok yok yanlış oldu biliyosunuz ilk soru soruyoduk neler yaparsın ? senin gibi bir şeyin neler yaptığını çok merak ediyorum diye sorarsın oda muhtemelen müzik der.
    sen ise poker oynuyorum geçimimi öyle kazanıyorum (eğer karşınızdaki ortam kızıysa) tarih (bunu her zaman söyleyin) ile ilgileniyorum
    dindarım diyin. (aslında çalışmalarım bunu demeeminizi söyler karar size kalmış) gezmeyi çok severim sürekli gezerim ve görülecek öğrenicek çok şey var gibisidnen şeyler söylemek önemlidir.
    aslında çok ilerleyen zamanlarda sonlara doğru size soru kalıpları vereceğim en önemli ders o olucak hangi soruları sormanız gerektiğini onunda sırası gelicek merak etmeyin

    not: bazı hiç bi gibimi beğenmeyen boş insanlar türk kızlarında işe yaramaz demiş bugüne kadar en az 500 den fazla türk kızışla çıktım. asıl zoru yabancı birisiyle tanışmak onun kültürene çok yabancı oluyosunuz ama türkseniz konuşacak çok konu bulursunuz bu önyargıyı atın kafanızdan lanet olsun.
    ···
   tümünü göster