1. 26.
    -6
    Son 3 yıldır iclerinde olarak soyluyorum. Lan siz Rus kızları hakkında ne biliyorsunuz amın ogulları insaatta calısmaya gelmis koylulerin sıktıgı hikayeler hep okuduklarım. Onlar Kırgız ve Moldova kırmalarını 1000 rubleye gibtikleri icin gibtiklerini çisti rus (orjinal rus) sanarlar.
    1- Uzun böylu olucan (istersen Kıvanc ol boy 1.70 ise işi olmaz )
    2- Yüzünden sakal olmucak (populer kulturun kolesi olmus erkeklerden hoslanıyor Bkz. Justin Bieber sac modelli muallakler ! )
    3- Bir mekana gittigin de abaza köpek gibi her dans eden kıza yazmıcan. Pistin kenarından hafifce sokulucan once susucen hangisi bana verir analizini yapıcan ve dalışa gecicen.(Türkler'den bahsediyorum abaza kopek gibi her nefes alana yazıyor sonra Ahranlardan (Guvenlikten) dayak yiyip atılıyorlar
    4- Kesinlikle maco olmucaksın direk sutu ceker. Tatlı sempatik sana dar gelen bana bol gelir güzelim tribin de olucaksın
    5- Kesinlikle aptal aşık erkek (Ki hemen hepiniz öylesiniz bebeler ) figurune bürünmüceksin.
    6- Paran kesinlikle olucak 100 dolar da olsa 1000 dolar da olsa her zaman cebinde para olucak
    7- Rus hatunu almıssın ingilizce konusuyorsun ? yandan bir grup sana birader turkmusun diye sorarsa ! sorry i dont understend yada hablo espanol de gec. Zira hatunun yanında baska amlar varsa onlara yazıcaktır bu köylu picler.
    8- Rus kızını istanbula benzetiyorum ben (istanbul da yasamıcaksın ama geziceksin derler) Bende diyorum ki Rus kızını gibiceksin ama evlenmiceksin..

    Dasvidaniya Druzya !

    Dip Not : Bu kadar seyi nerden mi biliyrum Amın feryatları : Abiniz 3. yılında 24. hatunu dün gece gibti.
    ···
   tümünü göster