1. 1.
    +1 -1
    ***rekor kırıldı!!! : giblenmeme rekorunu da bu başlıkta kırdık 1. sayfanın altlarından başlıyor hayırlı olsun.

    üst not : akpli falan değilim he iki taraftanda yalan haberlerle ortamı bulandıranlar var hatta şu gruğ başlıgı altında eylemcilerin yaptıklarını yalan yanlıs sekilde aktaran var öncelikle bu hesabı şikayet ederseniz sevinirim.

    https://www.facebook.com/kulaberc?fref=ts

    bu kişisel bi hesap değil , o yüzden ifşa sayılmaz.
    paylaşımlara bakın göreceksiniz, zaten onaylamasamda polis kanadındada böyle insanlar var .

    size real hayatla entegre ettiğim bi olayı anlatıcam.
    ben bi otelde çalışıyorum dün arap turistler bana istanbula gitmek istediğini nasıl gidebilecegini sordu ve taksimde olaylar sürüyor mu dedi yok olaylar bitti ordaki insanlar zaten çadır kurup doğayı korumak için festival havası yarattıklarını söyledim.ve bugün onlar oraya gitti şuan adamlar ne halde bilmiyorum ve veballerini aldım yarın işe gitmiycem.
    Şimdi a panpalar
    zaten benim senin gibi adamlar istediklerini aldı doğayı korudu demokrasinin temellerine ek kolon ekledi . amma şuan orda bulunan polise taş atan huur çocukları kim ? kim mi size söyleyeyim .
    1. pkk sorunun bitmesinden dolayı anneleri babaları beyaz ticaretinde darbe yiyen pkk mitinglerindede polise taş atan prof huur evlatları
    2.olayın içini dışını bilmeyen ve ülkenin durumu hakkında zerre fikri olmayan sosyalizm ne desen conversin yeni çıkan modelinin adı sanacak özenti bebeler.(bunlar kurtarılabilir ve küfrü tam haketmiyorlar)
    3.anasını gibtigimin ülke düşmanları marjinal grup dedikleri ülkenin yükselmesini istemeyenler , bu tip allahsızlar ülkesini her türlü alanda ya biz çok geriyiz muz cumhuriyetiyiz gibi betimlemelerle kötülerler , üniversiteden sonra avrupa ülkelerinde 1 ay geçirmek için zütlerini satarlar gitcekleri ülkeler en basit örneği nükleer enerjiyle ülkelerinin enerji ihtiyacının yüzde 90 ını karşılayan ülkeler , dexer nükleer yapcam ülke kalkınsın dediğinde analarının amı yırtılmışçasına isyan edip polise taş molotof atarlar . alayınızın dıbına koysun polis işte diğer kardeşlerim çekildi hesaplaşma zamanı geldi.ülkede yerleri yok saydıklarımdan 1 ve 3 ün - 2 ise allahlık

    edit:1 ve 3 e daimi üye olan incicilere sesleniyorum - be dıbına kodugumun oglu gaza getiriliyosunuz , ülke dışı etmenlerden dolayı bunlar ne ? onu da söyleyeyim
    1.faiz lobisi dedikleri , bunlar yabancı tabanlı özerk banklar sizden amerikada yıllık yüzde 2 alınan gecikme faizini ayda yüzde 4 alıyorlar bunu da arttıracaklar olaylar devam ederse.
    2.montrö boğazlar sözleşmesini araştırın anlarsınız ( kanal istanbul )
    3. 3. havalimanı oldugunda dünyanın bu konuda portları olan londra ve frankfurt ebelerinin dıbını görcek istanbul dünyanın en büyük portu olacak .

    ve çıkarı olan yüzlerce ülke grup vsvs
    ···
   tümünü göster