1. 1.
    0
    yok ama en ayrıntılı şekilde size anlatacağım merak etmeyin.

    vet, isigi actin, beni yerde gordun ama 5 dakka oncesinin karanliginda tezgahtaki elmalari yaliyordum. hicbir zaman bilemeyeceksin. cehalet mutluluktur.

    robert bosch: bir gregor samsa esprisi daha yapip onurumu kaybedecegime, boyle 100 wattlik ampulun altinda mal gibi durup fisfislanarak hayatimi kaybetmeyi tercih ederim.

    populist sosyalist: artik provokasyona gelmeyecegiz sami bey, hakkimizi demokratik yollardan arayacagiz. hapisteki liderimiz yasar usta'yla da konustuk, seninle sandikta gorusecegiz. oylar cem uzan'a, ezilenler iktidar olacak. http://www.bizkacbocegiz(milyoncinsindenhemde) .ccc

    animist mumin: samanyolu tv'de kelebeklere bakip imana gel, bizi gorunce ana avrat kufur. beni de allah yaratmadi mi, boyle boyle oynayan antenlerimi dizayn etmedi mi? alp er tunga oldu mu, issiz acun kaldi mi?

    protest varoluscu: etrafin sarildi, ama teslim olmana hic gerek yok, her yere kacabilirsin. o kadar adamiz surada, sirf buzdolabinin altinda bildigim 50 kisi var, hala bir halta yaramiyoruz. su koca mutfakta, hele kazan dairesinde, onemsiz birer kum tanesiyiz, su damlasiyiz. yasar usta istisna tabi, o senden de buyuk sami. kum degil gobi coludur, su damlasi degil deryadir, sevgiyle buyur, kabindan tasar. ama biz? bu evren acimasiz olmasin simdi bu kadar, kum gibi kum gibi ezip gecmesin bizleri, aydinlansin diye su kirli kazan dairesi, ve yorgun demokratli, yakamozlu baska birseyler. ulan igiblar acilinca kafa yapti, butun gun fitifiti dolanmisiz karanlikta

    akabinde; sen büyük evsahibi, rulo yapmalik dergi editoru, terlik fabrikatoru saim bey. sen mi büyüksün? hayır ben büyüğüm, ben, yaşar usta. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun. larvalarima, yumurtalarima hiç birşey yapamayacaksın. zehirleyemeceksin, ezemeyeceksin, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimize feromonlarla bağlıyız. biz bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık kolonime. dokunma yavrularima. eğer onların antenine zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile yememis olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden ucar sen uyurken agzina girerim. girerim ve gotunden cikana kadar da dönüp arkama bakmam bile.
    ···
   tümünü göster