1. 26.
    0
    panpa çok haklısın amk. kürtleri ve muhafazakar denen kesimi kucaklayan yurtsever bi oluşum şart. ne chp ne mhp. onlarda satılmış oçları. ha akp kadar mı belki değil...
    vakti zamanında kapalı kesime nasıl davranıldığını bilirsin. anasının başı kapalı diye askeri sınavlarda elenenler oluyodu. başı kapalılar unilere alınmıyordu.
    aynı şekilde kürtlere de bi ton işkenceler yaptılar. pkk gibi eli kanlı bi örgütün arkasında milyonlarca kürt var. bu insanlar pkk nın ideolojisine, emperyalistlerin kucağında oluşuna, olmayışına bakmadan, umursamadan bağlı çünkü alternatifleri yok. kurtarıcı olarak görüyor.
    aynı şey bu muhafazakar denen kesim içinde geçerli işte. teke tek de kapalı bi kız keşke kurtuluş savaşını kaybetseydik benim hakkım daha çok olurdu demişti. kapitalist seçmen hariç akp seçmeninin zihniyeti bu panpa. bakmazlar ülkeyi satıyolar mı, emperyalist çıkarlarına türk askerini ölüme gönderiyolar mı, israil le el ense züte parmaklar mı diye.. dini söylemleri, kendilerini sahipleniyormuş gibi görünmeleri yeter... kafa bu amk çünkü.. akp nin bu büyük seçmen kitlesini, pkk lı milyonlarca kürtü bu ülke kendi eliyle yaptı panpa. kendi düşmanını kendi yaratan bi ülkeyiz.
    ···
   tümünü göster