1. 1.
    +2
    arkadaşlar aramızda 3 yaş fark var o 18 ben 21 yaşımdayım. ben herşeyi tatmış yaşamış biriyim. o ise tek ve en güzel ilişkisini benden önce yaşamış 1 bucuk sene sürmüş. bense en güzel ilişkimi onun yaşındayken yaşadım 2 sene sürmüştü. 2 sene yalnızdım ve 1 senedir de takılıyodum öyle yatmalı kalkmalı.

    neyse biz 4 aydır sevgiliyiz. herşey süper. bana aşık eminim. ne zaman resim atsam içi gidiyo hemen feyste twitterda falan paylaşıyo benim resmimi baya baya aşık. kız ise 179 boyunda 85 60 90 ölçülerinde mankenlik yapan biri. çevresinde yüzlerce erkek var. feysine bakıyorum sürekli mesaj yaşıyo ekleme talebi binlerce. ama bende şifresi falan var al gir gör kimse gibimde değil diyo.

    böyle bi ilişkimiz var işte. ikimizde güzeliz ve seviyoruz. dışardan bakan imreniyo bize. ama gelelim içerdeki oyunlara. derdimi anlatayım panpalarım. bu kız 2 haftadır tatilde ve tatile çıkmadan önce güzel bi telefon almıştı. instagram falan ne varsa yükledi. sürekli resim paylaşmaya başladı. evde askılıyla falan çekilip koyuyo ben kaldırdıtıyodum. kavga ediyoduk ama kaldırıyodu hepsini. ben ondan mesaj bekliyorum elimde telefon o o sırada instagramda resim falan paylaşıyo. ne yaptığını başka yerlerden öğreniyodum yani bu durum canımı sıkmaya başladı. sonra konuştuk falan ilk resimleri bana atıyo onayımı aldıklarını koyuyodu instagrama. yani telefon alınca buna bi gevşeklik geldi. 24 saat bana yazan kız sürekli başka şeylerle ilgilenmeye başladı

    neyse sonra bide tatil belası çıktı başımıza. bide tatile gitmeden o görüşcektik oda yalan oldu ailevi problemlerinden dolayı. ordan bi uzaklık girdi araya. görüşemeden tatile çıktı. tatilde de sabah çıkıyo evden bi günaydın. öğlen 2 3 satır yazıyo sonra akşam 5e kadar yüzüyo. akşam üzeri ben 10 satır yazıyorum o 1 2 satır sonra yine dışarı akşam 8 9 gibi gece 1e kadar dışarda aradaşlarıyla. bütün gün elimde telefon onu bekliyorum. o twit falan atıyo. yani 2 3 haftadır ikinci plandayım kankalar. bütün bunlar oldu bitti derken ne oldu dersiniz?

    bu gece 1 bucukta yazıyorum yazıyorum cevap yok. "yemek yiyodum" dedi.
    -"tamam askim hiç benimle ilgilenmiyosun azcık konuşsak sonra uyusan olmaz mı" dedim. oda
    +"bende seninle bişsey konuscaktım"
    -"tabi konusalım"
    +"ben sıkıldım. yoruldum cok bana yememe içmeme ne yapıcagıma kimle konuscagıma herşeyime karışmandan"
    -"nasıl yani. eskiden hoşuna giderdi. seni kıskanınca kızıp karışınca hoşuna gider arkadaşlarınla paylaşırdın hemen"
    +"bilmiyorum."
    -"ne demek bilmiyorum. ben senin sevgilinim, benden bitane var. sınıf yada yazlık arkadaşların gibi gevşek gevşek "aa tabi canım gez surayıda gec süper mekan erkeklere iki gülücük at alkol ısmarlasınlar şundan da iç harika kafa yapıyo süper o kıyafeti giy evet vücudunu göstermiş aaa evet o resmi koy göğüslerin güzel çıkmış" falan mı diycem ne bekliyosun"
    +ya biliyorum ama işte"
    -"ama işte ne?"
    +"soğudum galiba."
    -"soğuduysan daha ne desem boş"
    +"biraz konuşmayalım. biraz"
    -"tamam. kendine iyi bak"
    +"sende"

    var ya beyler bu kız gece uykusundan uyanır mesaj yazardı bana. noldu şimdi bu kadar kısa zamanda ne değişti anlamıyorum.

    nasıl davranıcam? o kadar ilişki yaşadım. beni çok büyütenler oldu ama insan aşık olunca ufacık çocuktan farkı kalkmıyo. bunu tanıyana kadar herkese akıl veren ben şu an aklımı kaybettim napıcam bilmiyorum.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster