1. 26.
    -1
    al işte akpli olduk.
    sizin zihniyetinizi gibeyim.
    bazen diyorum harbi papi boşa okuyorsun bu zütverenlere hizmet edeceksin ama bunlar ağır salak.
    kahvede oturup 600lira için hükümete söven tipler.

    okulu okuyoruz diyoruz bana saygın yoksa okula olsun. tam 1 haftadır takip ediyorum cnn olsun fox news vs.
    bildiğiniz sizin o çok desteklediği bin sanatçılarınız her ne hikmetse , sanki gibiş var milletin belasını gibiyorlar gidip cnn "çok zor durumdayız, bizi gibiyorlar"
    önce çok güzeldi lan dedim tamam bunla akp bir uyarı verilir max 3,4 gün sürer sonra akp yine yüklenir .. bu olayların arkasında yine duracaktır , siz daha tanımamışsınız.. yemin ederim desteklemiyorum ama bu sistemin temeli baskıcıya dayanır..
    içinizden hiçkimse lider olacak potansiyelde değil ..

    kömüre zütümü vermedim diyor..
    ben nediyorum sen nediyorsun alt kesim , taban kesim , ufak şeylerle kandırırsın . onlar saftır fakat iyi bir lidersen eğitim seviyesi, hayat standartını böyle kazanırsın.

    içinizde hala atatürk'ü savunup türkiyeyi yönetecek birisinin olduğunu düşünüyorsanız geçiniz bunları.
    atatürk'ü sevdiğim insanlar içerisinde ilk 3'e sokarım. fakat asla arkasına sığınıp birilerini vurmam.

    ne güzel gitti işte gezi parkı çok güzel gidiyordu , dedim akp darbe alır yapılan tekçi zihniyeti zedeler. bizide görmelerini sağlar ama yok chp bir çıktı ordan , millevekilleri direniş adı altında rekldıbını yaptı olan ethemlere , davulcu vedatlara oldu.
    şimdide atatürk posterine bakıp ayakta bekliyorsunuz. ah ulan ah yiğit bulutu gibim kadar sevmem ama dediği tek doğru şey bu eylem 3.günün sonunda kontrolden çıktı. bakın bazı şeyler geçmişte de , bugünde de uygulanır. vatan yahut silistre tiyatrosundan ipler nereye gelecekti? siz sizin yanınızda olan sanatçıları bir tak mu sanıyorsunuz?
    ya dökeceğim 3.şahıslara hakaretten zütü gibtireceğiz ama uyanın allahsızlar uyanın..

    "kendi içimizde çözeceğimiz şeyleri başka zütverenlerle çözmeye çalışıyoruz"
    açın bakın cnn , fox news'i orada çok güvendiğiniz sanatçılarınızın , kolpa muallaklerin "türkiyede gibiş var ,polis gerçek mermi attı"
    attı doğru allah rahmet eylesin fakat ölen kişi sadece sembol olarak kalacak.

    nedense alt kesimi giben üst burjuva sınıfı bu eylemlerde ortaya çıkıyor. bunun başınıda sanatçılar oynuyor.
    salak salak sebeplerden nerelere kadar geldik . akp ekmeğinede yağ sürdük . şimdi mitingleri otobüsleriyle beleş yolcularla dolduruyor gövde gösterisi yapıyorlar.

    harbi salaksınız cidden salaksınız. elinde burger ile mitinge gidip "kahrolsun kapitalizm" diyen gezi direnişini dışarı çıkma , aksiyon gibi gören kezbanlarında dıbına koyim sizin sorgulamayan , araştırmayan beyninizede sokim.


    .
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster