1. 1.
    +1
    MiCHAEL'i DOKTORU ÖLDÜRDÜ DEDiLER.KOSKACA BiR KRALı ÖLDÜREN DOKTORU ÖLDÜRÜRLER ABi.AMA NEDEN MURRAY HALA GEZEBiLiYOR,ÇÜNKÜ MURRAY'IN BiR SUÇU YOK MJ'Yi ÖLDÜRDÜ DiYE YALAN ATTıLAR SADECE.PEKi MURRAY NEDEN HEP YALNıZ ? BUDA KOCAMAN BiR OYUN.MiCHAEL'ıN HAYRANLARı MURRAYı ÖLDÜRMEYE ÇALıŞTı PEKi MJ'NiN KORUMALARı NEDEN MURRAY'ı KORUDU ? NiYE KORUSUNLARKi BıRAKSALARDA ÖLDÜRSELERDi MURRAY'ı AMA YAPAMAZLARDı ÇÜNKÜ MURRAY SUÇSUZDU.

    6- Michael neden ayrılmasından 20 yıl sonra 2009’da, Frank Dileo’yu menajeri olarak tekrar işe aldı? TESADÜFE BAKIN... FRANK'I iŞE TEKRAR ALDığı SENE ÖLDÜ.

    7-Michael neden ölümünden önce hasta gibi görünmeye çalışıyordu? Tekerlekli sandalyede gözüktü ve 2 aydan az bir süre içinde en az 30 kez hastaneye gitti. This Is It’i (konferansı) izledikten sonra onu hiç hasta gördünüz mü? HAYıR GÖRMEDiK.ÇOK iYi OYNUYORDU BU YALANı.AMA UFAK TEFEK YAPAMADıKLARı OLDU.KONFERANSTAKi GiBi.KONFERANSTA GAYET CANLıYDı.TABiRi CAiZSE TURP GiBiYDi.

    8-Anma Töreninde Kenny Ortega’nın dili neden böyle sürçtü: “ 1 haftadan az bir süre önce, o bizimleydi.” Ölümünden 2 hafta geçtiği sırada..? DiLiN SÜRÇMEDi ASLINDA.ÇÜNKÜ 1 HAFTA ÖNCE ÇOCUKLARIYLA BULUŞMUŞTU.

    9- Kenny neden şöyle söyledi: “Filmde öylesine mevcut ki, onun HALA bizimle olmadığını unutabileceksiniz.” ŞUANDADA BiZiMLE BiRLiKTE.TAMAM KALBiMiZDE AMA.ŞUAN O NEFES ALıYOR.

    10-Jermaine This Is It prömiyerinde neden şöyle dedi: “Bu gerçekten o değil, çok çok daha devamı gelecek, bu son perde değil.” ?? BUDA MiCHAEL JACKSON'IN ÖLMEDiĞiNE DAiR DAHA ÇOK KANIT ÇIKACAGINI GÖSTERiYOR.

    http://imgim.com/475.jpg

    Neden bir aile arkadaşı, Michael’ın 6 ay içinde öleceğini söyledi ve… tam 6 ay 2 gün sonra Michael öldü? NE YANi MEDYUM MU BU ? matrixte'ki kahin karımı bu ?. ALLAHTAN BAŞKASI KiMiN NE ZAMAN ÖLECEĞiNi BiLEMEZ.AMA BU ADAM BiLDi DiYECEKSiNiZ.ÇÜNKÜ BiLMESi NORMALDi.ÖLMEDiKi.SAKLANIYOR.SADECE ÖLCEĞi HABERiNiN 6 AY SONRA ÇIKACAGINI BELiRTMEK iSTEDi.AMA KiMSE ANLAYAMADI. This Is It’de Michael neden bir geri dönüşten bahsediyordu? EVET ŞUAN SAKLANIYOR.AMA GERi DÖNÜCEK.BiR YOL BULUNCAK GERi DÖNÜCEK. This Is It’in sonunda, Michael neden işaret diliyle olan bölümde şöyle diyordu: “Tüm kalbimle, Daha fazlası var Hepinize kendimi göstereceğim.” BUDA GERi DÖNECEĞiNiN 2.KANITI

    Provalar boyunca neden elimizde sadece Michael’ın kameranın arkasında, Kenny’in ise Michael’ın arkasında olan resmi vardı? BiRDE PROVALAR FiLM'E KONCAKTI DiMi ? Michael neden nefret etmesine ve yorulmaktan öleceğini bilmesine rağmen konser turu yapmak istedi? HAYRANLARI ÖZLEDiĞi iÇiN Mi ? HAYRANLARI ONU ÖZLEDiĞi iÇiN Mi ? BiLEMEDiNiZ iKiSiDE DEĞiL. BUNA ZORLANIYORDU.KONSERDE DANS EDEMEDi.ZOR ŞARKI SÖYLEDi.ÖLECEĞiNi GÖSTERMEYE ÇALIŞTI.

    http://imgim.com/kg7.jpg

    Michael neden şöyle dedi: “ Ben ‘This Is It’ diyorsam bu gerçekten ‘This Is It’ dir. Bu, son perdenin çağrısı.” ÖLECEĞiNi YANi HERŞEYiN BiTECEĞiNi SÖYLÜYOR.AMA ÖLMEDi SAKLANIYOR.
    -Anma Töreni ve Cenaze töreninde tabut neden kapalıydı? ÇOCUKLARI SON KEZ BAKMAK iSTERDi DiMi ?.VEYA KAMERALAR KESiNLiKLE ÇEKMEK iSTERDi.YADA HAYRANLARI SONKEZ KRALI GÖRMEK iSTERDi. Cenaze töreni neden gördüğümüz en mutlu olaydı? HERKES ZORDAN AGLIYOR GiBiYDi.ZATENDE ÖYLEYDi.AGLAMAYA GEREK YOKTU.ÇÜNKÜ KiMSE ÖLMEMiŞTi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster