1. 101.
    +2
    herkes anlatmış bende anlatayım.

    (bkz: uyarı) kullanılması kesinlikle tavsiye edilmez yazıda özendirme yoktu sadece olaylar anlatılmıştır

    tam 1 yıl önce geçen yaz arkadaşın evinde onların tecrübelerine güvenerek denedim.ilk ve tek halüsünatif deneyimimdir. Zaten bu hapın adı arkadaş çevremde sıklıkla geçmeye başlamıştı ve etkileri abartılarak anlatılıyordu.En sonunda denedik ve neler mi oldu.

    öncesi
    ilk olarak nöbetçi eczane bulduk; adamlar eczanenin dışına masa atmışlar batak oynuyorlardı, bu etap tamam dedik, gittik ve 4,50-5 liraya 1 kutu içinde 20 draje olan 50 mg tantum aldık.

    üç kişiydik ikimiz içicez diğer kişi gözetliyecekti birimize zarar gelme yada başka bir ihtimale karşı.(tavsiye edilir)

    marketten gittik ve 1 şişe su aldık sonra üst geçitin merdivenlerinde 2+2+2+2+1 şeklinde olması lazım tam hatırlamıyorum hapları attık.

    saat:akşam 11 gibi falandı etkisini göstermesini beklerken blog.tv yayını yaparak vakit geçiriyorduk. aradan 1 saat geçti ve etkisini yavaş yavaş görmeye başladık.

    etkiler başlıyor
    odada yanımızdan siyah gölgeler geçmeye başladı nereye bakarsak siyah gölgelerin geçtiğini görüyorduk ve bu olay nasıl bir madde ile karşı karşıya olduğumuzu bize gösteriyordu.ilk başlarda az olan gölgeler gittikçe artıyordu.

    kullanmayan gözetleyen arkadaş ışıkları kapatalım etkisi öyle görülür dedi. bizde tamam dedik ve ışıklar kapandı.

    karanlık etki
    karanlıkta olaylar gittikçe garip oldu arkadaşımla ben koltukta oturuyorduk ve diğer kullanmayan arkadaş koridora loş bir ayarladı ve bakmamızı söyledi bizde öyle yaptık.ilk olarak yanımdaki arkadaşım dedi oha kaplumbağa dedi bende hani nerde nerde dedim ve kapının köşesinde dedi bir baktım ve koridordaki ikinci odanın kapısında bir kaplumbağa vardı ve o kadar gerçektiki ilacın etkisinde olduğumu bilmeme rağmen gerçek sandım uzun süre onu izledik arkadaşla sonra diğer kullanmayan arkadaşa dedim orada kaplumbağa var git bak gerçekten var oğlum dedim o ilk pek takmadı ama sonra ısrar edince gidip baktı hatta ışığı açtı birde ne görelim orada terlik varmış. sonra karanlık koridora bakmaya devam ettik biri arkadaşın odasının kapısını çalıyor falan kapı çaldığını duyuyor hatta kapının açıldığını falan görüyorduk aslında kapı öylece duruyordu. koridorun sonundaki odanın kapısı açıktı ve orada bir el gördüm gel gel diye bizi çağırıyordu ve oldukça gerçekti, hatta bazen gözümü kapıyordum korktuğum için. koridor oldukça korkunçtu daha benzer olaylar oldu uzun bir süre.

    balkon etkisi
    arkadaş balkona çıkın dedi ben pek gönüllü değildim birşey olur aşağı düşeriz diye kendimi tutuyordum ancak 2 si balkona çıkınca odada tek başıma o etkilerle kalmak daha kötü bir seçimdi. balkona çıktık ve belkide gecenin en muhteşem anı o andı etraftaki binalarda disco ışıkları gibi beyaz ışıklar geziniyordu dışarıda heryer parıldıyor ve ışıklar göz kamaştırıyordu. sonra balkondan aşağı bakınca köşedeki binanın altından bir adamın banka otumuş bizi hareketsizce izlediğini gördüm ve uzun süre onun bu saatte orada ne işi var diye düşündüm. karşı binaların pancurları kapanıyor sesleri geliyordu. hatta sol aşağıdaki ağaçlardan maymunların hızlıca geçtiğini gördüm ağaç yaprakları sallandı bir anda. aşağıdaki garaj gibi bir küçük çatının üstünden fil geçti gibi oldu sesler ve ağaçlar hareketlendi. balkonda buna benzer olaylar yaşadık ve içeri girdik.

    karanlık etki 2
    odada laptopun başında halka filmindeki samarra oturuyordu ve saçlarını gördüm çok garipti. sonra arkadaş yılan falan dedi sol yanımda yılanlar böcekler görmeye başlıyordum ki gözümü kapadım başka birşey düşündüm. arkadaş dedi oha geçen aslana bak dedi hani nerde dedim şurada dedi kanepeyi gösterdi bir baktım küçük yeşil aslan zıplayarak geçiyor çok şirinde arkadaşım yeşil aslanı gördüğünü söyledi. buna benzer olaylar oldu şimdi hepsini hatırlamıyorum.

    bitiyor
    etkisi saatler geçtikçe azalmaya başlamış ve uyku tutmaz olmuştu. telefonumu elime alıp facebook'a bakayım dedim ve telefonu geri çekince ekranın ışığının havada kaldığını gördüm. Sonra sihirli deyneğin sihir parıltıları olurya onun gibi telefonu elimde sallamaya başladım. arkadaşıma verdim biraz oda oynadı ama geri aldım elinden çünkü çok değişik ve benzersizdi. gün ışıkları yavaş yavaş geliyordu ve sabah oluyordu uykusuz bitkin ve yorgun düşümüştük ama uyuyamıyorduk yatakta sadece gözümüz açık uzanıp duruyorduk. uzun ve ızdıraplı bir bekleyişten sonra öğlen oldu ve evden çıkıyorduk.

    dışarıda
    ayakkabılarımı giyip merdivenlere adamımı atar atmaz bir değişiklik vardı çok garip geldi ama aşağı indim ve apartmandan çıktım ve güneş yüzüme vurduğunda etraftaki renklerin, dünyanın ve arabaların çok farklı ve güzel geldiğini gördüm ve arkadaşımı aradım o benden önce çıkmıştı oda aynı şeyleri söyledi dünya çok farklıydı. karakolun önünden geçtim eve gitmek için neden söyledim bilmiyorum : ) eve geldim ve bir duş alıp işime döndüm.

    1 gece sonra
    günün bitiminde neredeyse 1 gün geçmişti ve akşam olunca yola eve giderken etkiler yeniden başlıyor gibi oldu gölgeler gelmeye başladı, eve girdim televizyon izlerken etkilerin yeniden giderek arttığını gördüm evdekilere yakalanmamak için yorganı üstüme çektim ve hemen uyudum.

    son
    (bkz: uyarı) kullanılması kesinlikle tavsiye edilmez yazıda özendirme yoktu sadece olaylar anlatılmıştır
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      bişeyler sorucam
      • bunu kullanırsan kaç gün kendine gelemezsin okul/iş hayatını etkiler mi haftaiçi kullansan?
      • tek başına çok mu kötü olur birileriyle denesen daha mı iyi olur?
      • yanında seni tutacak ayık birisi olmalı mı?
      • gördüğün halüsinasyonlar bilinçaltında korktuğun şeylerle alakalı oluyor mu?
      • bazı insanlar çok özlediği kişileri görüp konuşuyormuş bazıları huzurlu şeyler görüyormuş bu doğru mu?
      • bu ilaç hala reçetesiz mi bilgin var mı?
      • ve de bad trip yaşamamak için gündüz içsek daha mı iyi olur gece karanlıkta daha ürkütücü bi hal alıyomuş değil mi?
      • ilaç sırasında yasadışı uyuşturucular gibi kriz geçirme ihtimalin var mı?
      • niye herkes fare yada örümcek görüyor?
      • tekrar kullanmayı düşünüyor musun?
      • hangi şehirdesin yaşın kaç?
      ···
      1. 1.
        0
        anlattıklarımın yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum ve tekrardan kullanılmasını tavsiye etmiyor ve sorumluluk almıyorum.

        ayık birisi mutlaka olmalı, ayrıca gündüz etkisi azdır karanlık şarttır vede bilinçaltı ile bağlantılı olduğunu söylüyorlar emin değilim.
        ···
      2. 2.
        0
        sorularımın hepsine cevap bulamasam da vakit ayırdığın için teşekkürler
        ···
   tümünü göster