1. 1.
    +3
    karakter sınırını gibeyim.

    Neden her pipimiz kalktığında aşk yalanları söylemek zorunda bırakılıyoruz? Çünkü kadının kendi cinselliğini yaşamasının tek hafifletici sebebinin aşk olduğunu söylüyor toplum.
    Erkekler yanlızlıktan şikayet ediyor? Neden çiftler birbirinin yalancılığından şikayet ediyor? Tüm sebebi ilk cümlede yatıyor erkek ve kadın cinsel ihtiyaçlarını toplum baskısından daha az etkilenerek gidermek için birbirine yalan söylüyor. Ancak bazen iki taraftan biri bu yalana inanıyor gerçekten buda bir tarafın zarar görmesine sebeb oluyor...

    Soruyorum size kadın ve erkek bu cinsel baskıdan kurtulsa. Birbirimizle sevişmek için görüntümüzden hoşlanmamız yeterli kabul edilse. Cafe de bakıştığı kızla konuşan erkek sapık cevap veren kız kaşar damgası yeme tehlikesi ile karşı karşıya kalmasa? Tüm bu özgürlüğe ramen bundan vazgeçip tutunduğum aşklar daha saf olmazmıydı? Aşk sözcüklerinin içi bu kadar boşalır mıydı? Evlilikler bu kadar kırılgan olur muydu? ilişkilerde yalan olur muydu ? Kimse kimseyi aldatmak zorunda kalır mıydı?
    ···
   tümünü göster