1. 126.
    0
    @98 bak ne kadar sığ beyinlere sahip olduğunuzu çok belli ediyorsunuz.. ben ak partiliyim dedim mi? yada şu parti bu parti.. herhangi bir şey dedim mi?? niye birden ak partili görmüş muhalefet gibi davranıyorsun?
    insan gibi iletişim kuramıyormusun??
    bak ne derler bilirsiniz kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. sizde ulaşamadığınız şeylere aynını yapıyorsunuz.
    iktidar partisini bi kenara koyalım. bu adına gezi hareketi dediğiniz olayın esas maksadı nedir?? nedir abicim?? birilerine göz dağı vermek mı? eğer buysa... ben çok iyi hatırlıyorum hatta o zaman orada bir işte çalışıyordum çok iyi biliyorum "Tandoğan meydanında toplanıldığı zamanı.." "bız kac kışıyız dedınız.." kaç kişi olduğunuzu sandıkta gordu bu mıllet.
    sizler burjuva takılıyorsunuz.. toysunuz. bilmiyorsunuz.

    bakın en basıt ornek;
    ankara ODTÜ'den bi çok değer verdiğim bi çocukla aramızda geçen muhabbet, çocuk burslu okuyor, muhabbet açıldı, diyor ki; ulan diyor hayatımda gördüğüm tüm solcular huur cocugu pıcler! nıye dıyorum. en klas yerlerde oturuyorlar.. yedıklerı onlerınde yemedıklerı ardlarında en kral karıya çakıyorlar en kral arabaya bınıyorlar en guzelını yıyıp en kralını ıcıyolar lafa geldımı hepsı emekcıyım dıye gecınıyorlar nerde adalet böyle adalet mı olur sıkerım oyle adaletı dıyor.. sonra ben haklkcıyım dıye çıkıyorlar dıyor.

    haklı mı gardas??? yerden göğe kadar sapına kadar haklı.. ben bı tane fakır solcu gormedım amk...
    ···
   tümünü göster