1. 126.
    +5
    sen ne yiceksin dedim garsona döndü bi çatal daha verir misiniz lütfen dedi.. msnde konuştuuum küfürbaz kız gitmiş şipşirin bi kız gelmişti..

    makyaj fln tazelemiyodu.. benim tabağımdan yiyodu.. feyste işi yoktu.. lan dedim bu kız gerçek mi.. erasmusla yanıma glicekti ayrıca.. dibime..

    yurtta kalırken çok kız yemiştim ama yurt partisinde sahoş olup veren kızlar bile sıkıyo inanmasanız bile böyle.. ben çok yakışıklı fln olmamama rağmen ben bile baya gibtiime göre bu yabancı kızlar harbi verici..

    başka bişi istiyodum artık..

    güneşe dedim ki , daha önce kimseyle msnden fln buluşmadım ben de dedi.. msne nası ekledim seni acaba dedim.. çatalı ağzına zütürdü hafif kızgın baktı gerçekten bilmiyosun dimi dedi..

    yok bilmiyorum unuttum ya da özür dilerim dedim.. kurbanın sitesinden tanışmıştık dedi.. okul festivali için kurbanı getirmeye çalışıyodunuz biz de gelsinler istiyoduk ufak çapta tartışmıştık dedi..

    vy amk dedim içimden.. saçını geriye attı.. ya güzel dursun diye açık bıraktım ama ensem pişti kokucam topluyum mi saçımı dedi topla dedim..

    dolmalar bitti saat 7 olmuştu bile.. nası geçtiini anlamamıştım.. hadi gel yürüyelim dedim.. nereye dedi bilmem ölesine yürüyelim dedim.. tamam dedi güldü..
    ···
   tümünü göster