1. 201.
    0
    kızı eve bırakmadan önce düşünüyorum öpsem mi öpmesem mi.. otobüsten inerken bu benim durağım dedi hemen kalkmaya yeltelendim.. başını omzumdan çekince üşüdüm bi an sanki.. bi garip oldum.. uyumak istiyodm o an kızla.. adece sarılıp koynunda uyumak..

    saçmalama geliyorum ben de dedim.. dur düğmesine basarken elinin üstüne elimi koydum.. kavraadım.. el ele yürüdük sokağına.. hava iyice kararmıştı.. çantasını açtı apartmanın önünde..

    sağlo geldiğin için dedi.. cümlenin başıyla sonundaki ses tonu farklıydı.. heyecanlıydı.. bütün gün belli etmeş hep ıcır bıcır takılmıştı ama şu an heyecanlıydı hissediyodum.. kendime çektim.. saçlarını kokladım.. benle buluştuun için sağol dedim..

    eve geldim ve onu aradım dediğim gibi..

    sesini özlemiştim.. konuştuk.. sonunda aynı ülkelerde olduumuza inanamyorum dedi.. yarına napıyoruz dedim.. sinemaya gidelim ya dedi.. olur kadıköyde buluşalım dedim.. yemekçiler sokağındaki kırmızı koltuklu yerde kumpir yedik..

    sonr da rexxe girdik.. bi ay böyle geçti.. kızla her yere gittik.. vizesini almak için konsolosluğa , kitap almaya arkadaşlarıyla barlara , benim arkadaşımın evine..

    ne zaman öpsem kızı sıkıca sarılıyodu bana sonrasında.. bi ay geçmişti hala utanıyodu öperken beni amk.. koala gibi sıkıca saılıyodu vedalaşırken..

    bi gün gene her zamanki gibi napıcaz yarına dedim.. ağustosun 3. haftasıydı.. adalara gidelim mi ya bizim kuzenin nişan yemeği var dedi.. ailen de orda olucak mı dedim evet dedi.. cevp vermedim..

    o an nolduysa kız beni kafalıyo gibi geldi.. nefret ettim.. siz kızlar diye başladım içimden.. kız hiç bişi yapmamıştı oysa.. bu sonun başlangıcı oldu
    ···
   tümünü göster