1. 1.
    0
    0-15 dolgun ve sıkı: greyfurt kadını erotik diye bilinir ama gerçekte utangaç ve evine düşkün bir kadındır. partnerini şımartmayı sever. onun için şefkat ciksten daha önemlidir.

    16-30 diri ve oval: ananas kadını zeki ve kariyer sahibidir. ama aynı zamanda romantik özellikler taşır. onu elde edebilen, kalbini kazanan erkek, kolay kolay kaybetmez.

    31-45 çok küçük olmayan: portakal kadını kendine güvenir, planlı ve düzenlidir. cikse ilgisi genellikle azdır. sohbeti ve samimi ilişkileri, dostluğu çok sever.

    46-60 dolgun ve oval: armut kadını daha çok sanatçı ruhludur. aşkın her türünü sever. inançları güçlüdür ve dine ilgi duyar. ama bunun yanı sıra partnerini aldatma eğilimi de gösterebilir.

    61-75 küçük göğüs: kiraz kadını şakacı, esprili, neşeli, heyecanlı ve zekidir. birlikte bir ömür sürmek veya tatile gitmek için ideal bir partnerdir.

    76-90 büyük ve yuvarlak: karpuz kadını yemek yemeyi sever. annelik duyguları güçlüymüş gibi görünür ama aslında özünde öyle değildir. şımartılmayı ve sürprizleri sever. cikse vakit ayırmaktan hoşlanmaz.

    91-99 dolgun ve dışa doğru:limon kadını hayattan zevk alabilen, kendisiyle dalga geçebilen bir yapıya sahiptir. ancak, şaşırtıcı durumlardan pek hoşlanmaz.
    ···
   tümünü göster