1. 401.
    0
    uçaktayken hep güneş vardı aklımda.. yanımda koca memeli alman bi hatun bangır bangır müzik dinliyodu.. hayvan gibi ayaklarını da yere vurup duruyodu.. ben güneşi düşünüyodum..

    almanyada neler olucaanı merak ediyodum.. okulum bu sene çok ağırlaşıcaktı.. onun ise erasmus olayları arkadaşlrı partileri olucaktı.. belki de ben ayrılmasam o ayrılıcaktı..

    kendi kendime kızların hepsi kaşar zaten olm neticede bi am 2 meme dedim.. ama kıza haksızlık yaptıımı ben de biliyodum.. inince hemen arıcaktım güneşi.. hemen bugün gelmeliydi bana yarını beklemeden.. herşeyi anlatıcaktım ona.. ondan soğuduumu ama pişmanlık da duyduumu elimde olmadıını.. ve bunu çözmek istediimi..

    çünkü bu kızdan başka bulamıcaama emindim.. etrafın beyinsiz birbirine benzeyen dolgu sütyenli sarı saçlı yavşak konuşan kızlarla dolduu bi ortamda bu kızı bulmam benim bulmam büyük şanstı..

    aklıma onunla yiyişmelerimiz geldi uçakta.. son 2 hafta bozuk olduumuz için öpüşmemiştik bile.. ondan öncesi rüya gibiydi.. arkasından sımsıkı sarıldıım zaman hemen bana dönmeye çalışması boyunun hep sıcak oluşu kollarını ensemde birleştirmesi bunları düşünürken sızmışım uçakta..

    indiim gibi telefonumu açtım.. güneşi aradım.. indin mi naber dedi.. eskisi gibi diildi sesi.. dedim ki bana gel nolur.. eşyalarımı yurttan alıcam.. yerleştiririz..

    senin yatağın geldi mi ki dedi yok dedim.. sahi yatağım 2 gün sonra gelickti ikeadan.. gibtiimin ikeası.. ben sana geliim mi o zaman dedim.. tamam gel dedi..

    korkuyodum.. yurttaki heriflerden kesin yavşamışlardır güneşe.. gittim baktım çiçek gibi bi oda.. masasının karşısında bizim resmimiz..

    trene bindim frankfurttan... bi saate kadar onun yanındaydım.. elimde hayvan gibi bi bavul..
    ···
   tümünü göster