1. 626.
    +23
    evet beyler kızla seviştim.. o günden beri de sevişiyorum.. erasmusunun bitmesine 10 gün kaldı.. sonra türkiyeye dönücek..benim hala 2012nin aralığına kadar okulum var.. sonra da uzmanlık vs. yani nolucaamız belli diil ama gene de seviyorum güneşi..

    okuduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.. kızı bırakma gibi bi yanılgıya düşücektim.. eğer bana trip atsaydı o soğuma dönemimde erasmusta başkasına yavşasaydı partilere gitseydi fln bırakırdım da.. soğurdum daha çok..

    sanırım bu her erkekte oluyo.. bi ilişki ciddileşmeye başlayınca insan gayri ihtiyari korkuyo tırsıyo kurtulmak istiyo..

    bi çok kişinin aşktan dolayı üzgün olduunu biliyorum.. feysten eski sevgilisinin yeni sevglisini gören sevip açılamayan açılsa reddedilen vs.

    eğer düzgün kız bulmuşsanız sizi seven tiki olmayan salak olmayan yanında kendiniz gibi olabildiiniz herşeyi açıkça konuşabildiiniz param yok ya buluşmasak mı dediinizde gibtir et ya bende var ya da gibtir et simit alır parka gideriz diyebilen bi kız asla bırakmayın.. böyle olmayan yanında kastıınız sizi üzen sevdiinizi bile bile ayak yapan başkasına veren kızları da gibtir edin..

    onlara üzülürken değicek kızları kaçırıyosunuz..

    sevgilimin capsini gibseler vermem ama heidelbergin kepsini veriyorum.. romantik bi şehir çünkü..

    iyi geceler gibitoplar..

    http://www.google.com/ima...&biw=1280&bih=707
    ···
   tümünü göster