1. 1.
    +5 -2
    Uzun zaman önce açmıştım bu başlığı. unutmuştum tekrar hatırladım gece gece sıkılanlar vardır uğraşın vakit geçsin beyler
    6. Hikaye için (01.06.2014 05:19) En alta inin ilk 5 hikaye eskiden cevaplandı.
    -
    -
    -
    -

    - birinci hikaye -

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    iki genç arkadaş aynı evde yaşıyorlar. arkadaşlardan biri diğerine bu gece arkadaşlarıyla dışarıya gideceğini söylüyor ve çıkmadan saate bakıyor (saat 12), Tamam diyor diğer arkadaş. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki arkadaşı "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri döndüğünde gidip kendi yatağına yatıyor Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor Arabanın farları, kızın yatağının arkasından, pencereden geçerek duvardaki saate yansıyor Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.

    Soru : neden saati gören kız saate baktıktan sonra korkuyla yatağının altına bakıyor ?

    cevap: (dışarı giden kız evden çıkmadan önce saat 12) diğer kız uzanıyor ve arabanın farı saate vurduğunda kız saati görüyor saatin halen 12 olduğunu farkediyor. alttan tik tak sesi geliyor kız duvardaki saat durduğuna göre bu ses ne diye yatağın altına bakıyor.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    - ikinci hikaye -

    bir teknede 3 kişi olmak üzere karı koca ve bunların erkek arkadaşı bulunuyor. gece saatlerinde büyük bir fırtına çıkınca tekne alabora oluyor ve sonuç itibari ile kız denize düşüp ölüyor.
    tekneden yaralı olarak kurtulmayı başaran iki erkek bir şekilde yüzerek adaya ulaşıyorlar.
    ölen kızın kocası ağır yaralı olduğu için, arkadaşı düzgün bir yere yatırıp ona yiyecek birşeyler bulacağını söylüyor.
    arkadaşı yiyecek bir şeyler bulamayınca balina eti getiriyor.
    daha sonra zaman geçiyor ve bu iki arkadaş iyileşip adadan gidiyorlar.
    Karısı denizde ölen adam o pgiboloji ile senelerce denize gidemiyor ve birgün teknede restauranta gitmek istiyor.
    tekneye gidiyor ve garson ne arzu ettiğini sorunca adam balina eti diyor.
    balina eti geliyor ve adam eti yediğinde, aman allahım! deyip kendini tekneden aşşağı atıp ölüyor.

    Soru : bu adam eti yedikten sonra neden intahar etti ?

    cevap: arkadaşının balina eti diye getirdiği kıyıya vuran ölen karısının etidir. ve adam restaurantta balina eti yediğinde etin adada yediği etle bir ilgisi olmadığını anlayıp karısının etini yediğini öğreniyor - @16 buldu -

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    - üçüncü hikaye -

    Adamın biri kendini asmış bir şekilde,bir çiftlikteki boş bir kulubede bulunuyor. Olay yerine polisler geldiğinde adamın ayaklarının altında ne bir sandalye nede buna benzer birşey bulabiliyorlar. Normal şartlarda adamın o durumda kendini asması imkansız gibi gözüküyor.Çünkü tavana birşeyden destek almadan erişmesi ve kendini asması imkansız. Ancak olay yerinde göze çarpan iki şeye rastlanıyor. Bunlardan biri yerde bir miktar su birikintisi ve bir miktarda saman bulunuyor.

    Soru : Bu adam sizce nasıl intihar etmiş olabilir?

    cevap : Saman geriye kalan ve su ise eğer adam buzdan birşeyin üstünde duruyordur buz eridikçe saman kayar ve intihar etmiş olur..

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    - dördüncü hikaye -

    Bir genç kız Annesinin cenazesi sırasında, tanımadığı birini görmüş. Hayallerinin erkeği olduğundan o kadar eminmiş ki, ona aşık olmuş. Ancak cenazeden sonra adam ortadan kaybolmuş ve kız onu bir daha görmemiş. kız adamı bir daha göremeyince Bir iki gün sonra öz kız kardeşini öldürmüş.

    Soru: Neden öz kız kardeşini öldürüyor ?

    cevap: adam annesinin cenazesine geliyorsa kız kardeşinin cenazesinede gelir diye düşünüp öldürüyor - @46 buldu -

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    - beşinci hikaye -

    Adamın biri büyük bir çölün ortasında çırılçıplak, kumların üzerinde ve elinde bir çöp ile ölü olarak bulunuyor. Etrafında içi boş valizler, kıyafetler var.

    Soru : Bu adam nasıl ölmüştür?

    cevap : adamlar balon ile yolculuk yaparken helyum gazı azalınca ağırlığın azalması gerekmiş. soyunmuşlar hafifletmek için ama birisinin atlaması gerekmiş yinede .çöp çekmişler ve kaybeden atlamış. çölün ortasına atlayıp ölmüş….

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    cevapları verirken hangi hikayenin cevabı olduğunu belirtin
    canı sıkılan bin kuruları için daha fazla hikaye eklemeyi düşünüyorum cevaplar karışmasın.

    hadi bakalım bilenlere nick6 + şuku alın rizörv lerinizi yenileri gelecek.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    (01.06.2014 05:19)

    - altıncı hikaye -

    Bir ingiliz dedektife(Joe) bir cinayeti çözmesi için görev verilir.ama bu cinayeti kimse çözemeiği için onunda çözemeyeceği sölenir. dedektif bu cinayeti çözemezse intihar edeceğini ve cinayetini kimsenin çözemeyeceğini söyler.

    Aradan 2 yıl geçer…dedektif cinayeti çözememiştir…

    Ağustos ayının ortalarıdır polise bir posta gelir. polis mektupta yazan adrese gider. kapı içerden kitlidir. kapıyı kıran polis 10 metrekare genişliğinde ve 6 metre yüksekliğinde bir oda ile karşılaşır. polisler, dedektif Joe nin 50 santim ip ile kendisini tavana asarak intihar ettiğini görürler.oda bomboştur.50 santim ip, boş bir oda ve dedektifin cesedi vardır.ve oda bir köşeye doğru meyillidir. meyilli olan köşede ise 1 santim genişliğinde bir delik vardır.oda sedece dört duvardan oluşmaktadır.

    Dedektifin nasıl intihar ettiğini hiçbir dedektif çözememiştir ancak acemi bir dedektif, tesadüs eseri cinayeti çözmüştür.

    Soru şu; Dedektif 6 metre yüksekliğinde ki odaya, 50 santim ip ile kendisini nasıl asmıştır. buyrun cinayeti aydınlatın.

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    ···
   tümünü göster