1. 1.
    +1 -1
    Beyler bizim bir grup var her gece takılırız kızlı erkekli ve hepimizin diğerleri ile arası çok iyi. Birbirimizi neredeyse 7 yıldır tanıyoruz. 4 kız 3 erkek. kızlardan başak (gerçek ismi değil) ile yazışıyordum. Yüzü güzel müthiş bir aile kızı. gibme de yanında yat. Güzelliğe doyamazsınız. Sarı kum gibi saçlar omzunun bi 10 cm altına kadar. Boyu 1.60 hafif esmer. Çok fazla beyaz değil. Yeşil gözler...
    Başak ile biz birbirimizi 5 yıldır tanıyoruz. son 3 yıldır çıkıyor gibiyiz. O zamanlar hala saftım beyler. Ama hiç 31 ile işim olmazdı. Ortalama 4 yıldır çekmiyordum. Ondan sonra çekmedim de. Eğer isteyen olursa bunu nasıl başarabildiğimi anlatabilirim sonra.
    Toplandı bizim grup gidiyoruz bara. Alkolle tanışalı 2 yıl oluyor, içiyoruz tekile shot. bir, üç, beş, on...
    Kafa gidiyor. Ben hala dayanmaya çalışıyorum. Başak kendini bırakmış. Bi ara başak benim yannanı tuttu sertçe. Baktı ve güldü. Alkolden sarhoş olduğu her halinden belliydi pek üstelemedim aslında hoş oluyordu ama kız sonra işi abarttı ve kucağıma oturup bana sarıldı .
    Sonra uyumaya başladı beyler. Bildiğiniz uyudu.. Diğer arkadaşlar zaten italyan şarkıda herif "ti aamooo" diye bağırırken halay çekiyordu. Dedim bunları gibtiret. Halay başıyla birlikte kendi başlarına da bakarlar.
    Başak ı aldım zütürdüm bizim otele. Oteli neredeyse ben işletiyorum beyler. Annemler sadece müşteri getiriyor. Annem zaten bütün yaz istanbuldaki ofiste. Otelde geceleri sadece ben kalıyorum ve bi telefonla gece nöbete kalacak adamı arıyorum, geliyor.
    Bir seferlikten bir şey olmaz diyerek kızı zütürdüm bir odaya bıraktım yatağa. Yanına uzandım. Uyurken daha tatlıydı. Öptüm onu ve biraz onu seyrettim.
    Kalktığımda saat sabah 8'di. Uyuya kalmıştım. Aşçıya kahvaltıyı hazırlattıktan sonra Başak ın yanına gittim. Uyanmış ve duş almıştı. Ulan ne rahat kızdı. "Günaydın tatlım" dedi ve bir anda bana titreme geldi. "Dün için üzgünüm beni buraya kadar getirmişsin hiçbir şey hatırlamıyorum tekila çok ağır gelmiş." dedi. "Sorun değil" dedim.
    Nil de uyanmış kahvaltı ediyordu. Yanına gittim. Konuştuk yine. Kız bana baya alışmıştı. Küçük pekekentte etrafta yoktu. Hafiften kıza yavşamaya başladım ki Başak geldi kararsızdım başak da çok güzeldi ama nil tak gibmelikti. "Şimdilik olmaz" zihniyetiyle Nil e elveda ettikten sonra başakla birlikte oturup kahvaltı etmeye başladık.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster