1. 26.
    +148 -5
    @22 güldüm amk

    lisedeyken ingilizce dersindeyim. elimdede o zamanlar yeni çıkan s5233w var. internet paketide var. dedim bi giriyim xhamstera. mobil versiyonu seçtim izliyorum. izliyorum ama çekmiyorum. arkadaşlar da bana bakıp gülüyorlar birtanesiyle beraber izliyoruz. öyle dıbına koyayım ya.sonra ne olduğunu anlamadan bir baktım ki hoca yanıma gelmiş. diyalog

    -ne yapıyorsun sen
    -saate baktım hocam ya
    -versene telefonu sen bi
    -hocam bi dakka (o arada telefon kapatılır)
    -buyrun hocam.

    somurtarak ilerler amk karısı.

    lisedeyken birkerede kantinle 2 kızla oturuyorum. yanımdada bin bir çocuk var. espri yaptı bin. bende gülerken sümükler çıktı burnumdan. elimi hızlıca burnuma zütürdüm. çok utanmıştım amk. kızlar bozuntuya vermedi.

    en komiğide anneanneme 31 çekerken yakalandım amk (normalde ayda 1 birine yakalanırım)
    beyler salonla oturma odası yanyana. bilgisayar salonda. anneannemde oturma odasında flash tv seyrediyor.
    hazır dedim fırsatten yararlanıp 31 çekiiym. şüphelenmesin diye kapıyı açık bıraktım. başladım çekmeye. boşalmaya yakın hissettim kendimi ve etrafa baktım.
    anneannem mutfakta geliyor. beni gördü.1-2 saniye şoka girdi sonra odaya attı kendini. ondan sonrasını hatırlamak istemiyorujm

    son anımı anlatıyım. salonda oturuyorum. geçmişi her zaman silerim ama o gün unutmuşum. birden ses geldi. babam kardesimi cagırdı. oğlum geçmişe nasıl bakılıyor dedi.ben geçmişi sildim sanıyorum. aradan 10 15 saniye geçti babam çağırdı. elimdeki saz yeter anana gel buraya. geldim.birde ne göriyim amk.
    geçmişe baktım yazanları aynen aktarıyorum(binin biri bir başlık açmış bende tıklamışım gözüküyor babam ben yazdı sandı)
    -babamı 31 çekerken yakaladım beyler (tam olarak böyleydi)
    -kimi gibiceksiniz risk budur
    -üst komşumun capsleri

    geçmiş bunlarla doluydu. oğlum bunlar ne dedi.
    baba demin mehmet bana feysten attı bunları çok komik bak diye bende baktım komik olmayınca kapadım.
    hiç yakıştıramadım deyip gitti.
    ···
   tümünü göster