1. 1.
    +26 -3
    ders vermekteyim evet panpalar panpişler ege uluslararası ilişkiler okuyan biri olarak izmir içinde ya da online olarak ingilizce ders vermekteyim pratiğe dayalı bir ders anlayışım var yani kesinlikle öyle liselerde öğretilen gibi düşünülmesin kitap şarkı dizi üçlemesini kullanıyorum genelde sohbet havasında geçiyor dersler ve gayet keyifli oluyor

    online dersler : bilgisayar başında genelde 2,5 - 3 saat bile sürdüğü olmuştur. fiyat 20 tl. sıkılana, uykumuz gelene kadar devam ediyoruz.

    izmir içi dersler : belirlediğimiz bir mekanda ingilizce ders vermekteyim. önce seviyenizi görüp ona göre bir program çıkarmaktayım. ve gün geçtikçe temelden ya da seviyenize uygun bir şekilde ingilizceyi anlayarak öğrenmenizi sağlıyorum. 1-1,5 saat sürüyor genelde. fiyat 20 tl.

    ingilizce tercümanlık : evet arkadaşlar aynı zamanda çeviri de yapabilmekteyim. çeviriler sayfa düzeni ve sayısına göre ücretlendirilir.

    (bkz: ingilizce ders veriyorum çeviri yapıyorum/#122435882)

    yahu öğrenciyiz diye kıçımızı devirip yatmaktansa, o bar bu bar dolaşmaktansa bilgilerimi kullanıp nakite çevirmeyi seviyorum. hepsi bu. hem ben hem karşımdakiler bilgiden yararlandıkça keyif alıyorum

    hayrına up'larsanız şukunuzu ekgib etmem lan

    buyrun capsler :

    http://imgim.com/kate-upt ... 012-issue-02-768x1024.jpg

    http://imgim.com/8142inciu6849234.jpg

    http://imgim.com/4966incix6074202.jpg

    http://imgim.com/kate-upton-02.jpg

    http://inci.ca/u2i6r4tsv6

    http://www.askmen.com/gal...e-upton/picture-4.html#!9

    şu güzelim capslerin hatrına şukulamıyosunuz bile lan :(

    şukulardan sonra size güzel bir hediyem var beyler...

    paskalya klibi : http://www.youtube.com/watch?v=zdw0mma8rye
    ···
   tümünü göster