1. 2876.
    +4
    Dedi kapattı. Taksicinin inandırıcı konuşmasından sonra kafamı öne eğip ben de uyumaya karar verdim. Büyük ihtimal sonradan binen bi cebroni almıştı. Yeniden dinarayı arayıp yarın erken kalk karakola gidelim dedim sonra da iyi geceler dileyip telefonu kapattım.
    Ben kapattım anında telefon çaldı. Taksicinin numarasını görünce bin bi sırıtma geldi yüzüme
    -kardeş ben telefonunu buldum, arka koltuğun arasına girmiş
    -valla çok sevindim bu habere, sen nerdesin şimdi?
    -ben treti yuga-vostok dayım
    -tamam sen tatişevaya gel, ordaki subway in önünde ben seni bekliyorum, benzin paranı vercem
    Yanıma iki tane arkadaş aldım her ihtimale karşı. Ters bi durumda taksiciyi adamakıllı benzetmek için. Onlara dedim siz şu gölgede bekleyin, ben subway in önünde tek başıma dikildim. Eleman geldi, telefonu verdi ben de ona benzin parasını verdim. Adım gibi emindim onun aldığına. Çünkü telefon açıktı ve şarjı en az 2 gün daha zütürürdü. Üstelik taksiciye detaylı araması için vakit bile vermiştim ama o iki dakikaya beni arayıp telefon yok dedi ve başından savmaya kalkıştı. Şimdi de bana ‘nolur kadeş kötü bişey düşünme, gerçekten koltuğun arasında buldum’ diyerek beni polise gitmekten vazgeçirmeye çalışıyodu. Ulan yermiyiz biz yıllarca kültigin ve çetesini seyretmiş, mükremin abiyi gerçek abimiz gibi benimsemiş nesildeniz. Tamam dedim konuyu burda kapattık sen keyfine bak. Hakikaten orda kapattım, adama o korku baya bi yeterdi. Ama asıl şenlik gecenin bi vakti telefonu vermek için kızların yurduna girmeye çalışınca oldu. dinara yan yurtta sadece kızların kaldığı katta yaşıyodu, güvenlik beni omzumdan geriye iteklese de ben sürpriz yapıp dinarayı mutlu etmenin peşindeydim. En son mecburen oda arkadaşını aradım dedim dinarayı yolla güvenlik beni bırakmıyor gelsin telefonunu alsın. Bunu deyince çığlık koptu odada halbuki hiç birisi uyumamış. Dinara geldi telefonu güvenlik nezaretinde aldı bi öpücük bile alamadım ordan bi gülücük buklesiyle ayrıldım. Tabi sonrasında mükafatını 2 ay aldım ama o geceki heyecan başkaydı. Allahsız güvenlik bıraksaydı sabaha kadar allö dans olması içten bile değildi.
    Kısaca gençler, rusyada taksici milletine güvenmeyin. Bu sene zor ölüm filmine gittim sinemaya, moskovada Bruce willis taksiciyle şarkı söyledi. Adam da karşlığında para almadı. Ulan dedim nasıl bi akıl oyunu bu? Bilmesek bizi gibecek puşt Hollywood. Rus lan bunlar adamın canını alır sen bana sevimli rus taksici rolü yapıyosun
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster