1. 2901.
    +9
    Arada bi farisi arardım, gel bizi al biraz şu adamın kafasını dağıtalım derdim. Genelde vedatın söylediği bi kaç söz vardı kalıplaşmış, ‘kalbim sızlıyor, başım ağrıyor, moralim çok bozuk’. Normal zamanda bunları bana söyleyince aybaşın mı adet mi oldu diye dalga geçerdim ama şimdi sırası değildi. Ben katyayı kontaktan silmemiştim ama aynı zamanda muhabbetimde yoktu. Resim ekliyodu bazen, elemanla birlikte Petersburg da sağda solda gezerken felan. Anladığım kadarıyla lavuk biraz romantikti, katyanın doğum günü için bi gün kapının önünden yatağa kadar teker teker yere gül bırakmış, yatağın üzerinde de güllerden bi kalp yapıp ortasına doğum günü pastası koymuştu. Aslında fikir güzel ama hayatımın geri kalanında bunu hakedebilecek kadar seveceğim bi kızın olmayacağı gerçeğine binaen, Sizin işinize yarar belki diye anlattım bu ayrıntıyı.
    Öyle ya da böyle ilk dönemi sıkıntılar içinde bitirdik. ister istemez pasifize edildik. Sonrasında olanları siz zaten biliyosunuz işte diplomaya felan başladım ve başka bi şeyle meşgul olmadım. Bu arada bizim meşhur Moldovalı alesya da kendini yamayacak bi rus buldu ve onun evine taşındı. Adi orosbuya doğum gününde türkiyeden aldığım gümüş bilekliği hediye ettim, hemde üzerinde alesya yazıyodu eşşek kadar ama o naptı? Mayıs sonu doğum günümde ne aradı, ne mesaj attı, bi varlık göstermedi. O da, diana da, dinara da. Hayatımda büyük yer kaplayan üç kızdan hiç birisi bir-iki saniye ayırıp mesaj atma zahmetine bile girmediler. Daha yeni diploma aldık kutlamadılar bile. Alesyayı sene boyunca iki defa gördüm, her ikisinde de hala ona karşı bişeyler hissettiğimi anladım. Bi keresinde bi sürpriz yapıp odama gelmişti. Samimi bi kaç kelam etmiştik. Son sefer okulda belgelerle uğraşırken sadece merabalaştık. Diana yı demiştim zaten bi daha hiç görmedim ama o da mezun oldu. büyük ihtimal italyaya gidecek geçenlerde konuştuk netten çok soğuktu ama en azından cevap yazıyodu. Dinaraya gelince, yazın türkmenistana gidince amındaki spirali aldırmış, içine boşalma mevzusunu kapatmış. Bunu da bana söylediği zaman ben boşalmak üzereydim, aniden çıkartmak zorunda kaldım. O da döndü memleketine geçen gün büyük ihtimal bi daha rusyaya gelmez. Faris ve vinera ilişkide baya bi ilerlediler, yüzde doksan evlilikle bitecek. Vedatın durumu da artık iyi, katyayı tamamen olmasa bile unuttu. Onun yerine kendimi koydum da, ben üç aylık ilişkiden sonra bile deli gibi ağlamıştım. 4 yıllık bi ilişkim bu şekilde bitse allah vermeye heralde kızı da elamanı da öldürür sonra da kendi kafama sıkardım. Vedat türkiyede, abisinin ayın 6 sında düğünü var, yetişebilirsem o tarihte hakkarideyim.
    O bu değilde ben şimdi o kadar şeyden sonra Kezbanların derdini çekemem dıbına koyim. 6 ay oyalayıp vermeyen vicdansız kitapsızlar var. işin en zor kısmı orası aslında burda çok fena alıştık ikinci güne beraber uyanmaya. Varsa aranızda uğraştırmadan veririm diyen bana bi ulaşsın söz canını çok yakmıycam. Geleceğim de parlak belki evlenebilirim bile hiç belli olmaz.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster