1. 1.
    +5 -1
    bizim ülkemizde değişik fikirlere insanlara saygı yoktur ! bu bir gerçek aga, adam gay sa yadırga, lezbiyense yadırga, müslüman değilse yadırga, senin sevdiğin şarkıları sevmiyorsa yadırga, çirkin bir kızla çkıyorsa yadırga. ne bu yadırgamak ?
    sadece sen mi doğruyu düşünüyorsun ? sadece senin düşündüklerin mi doğru ? başkalarının düşüncesi kendine göre doğru değil midir ?
    sonra vay efendim ülke elden gidiyor vay efendim dinsiz bunlar. yok arkadaş yok , metal müzik dinleyen dinsiz değil! gay olan dinsiz değil! lezbiyen olan dinsiz değil! onlarda türk! babası türk annesi türk! sadece hazmedememe sorunu var milletimizde, kendi fikirlerinden başka kendi yapılarından başka hiçbir şeyi hazmedemiyoruz millet olarak. ha aramızda benim gibi birçok insan olabilir, ama genel olarak bu böyle arakdaş.

    Hani nerde yenilikçi, düşünen , bilgili nesil yetiştirmek ?
    düşüneni hapse atmakla nasıl örnek olursunuz ?

    ben müslümanım elhamdülillah, ama ne yapayım benım zoruma gidiyor azınlıklara böyle davranılması, insanların dışlanması, hor görülmesi.

    vicdanlı bir insan olarak , düşünen bir insan olarak , araştıran bir insan olarak ben bunları yazdım ve fikirlerimi açıkça ifade ettim. eğer fikirlerimi açıkça ifade ettim diye bir hüküm giyeceksemde, yerin dibine batsın adalet, demokrasi.

    edit: @5 kardeşim, haklısın sanırım üslubumda objektif davranamadım yeterince.

    bu konu hakkındada bir fikrim var , şöyle ifade edeyim ;

    evet ateist diye geçinen ergenler var, fakat içten ateistlerde var, onlarada çok saygım var elbette, adam düşünüyor aga bu evreni ve olan herşeyi bilime bağlıyor. tabikii kendilerine göre haklı yanları vardır. müslümanım diye geçinen yobazlarsa en güldüğüm kitledir. arkadaşım sen neden at gözlüğüyle yaşarsın ki anlamıyorum ? neden araştırmadan körü körüne inanıyorsun ? sen hiç okulada mı gitmedin ey yobaz ? sana hiç bağnazlık nedir anlatmadılar mı ? kim ekmek verirse o mudur ilah senin için ? nasıl ileri gidecek bu ülke bilir misiniz arkadaşlar ? ben söyleyeyim nacizane fikrimi ; ne zaman ki milletimiz insanları din,dil, ırk vb gruplaştırma yapmaksızın sever ve kabullenır ve ülkenin refahı için birşeyler yaparsa, işte o zaman zafer bizimdir, zafer TÜRK ündür..
    ···
   tümünü göster