1. 1.
    +3 -3
    ben sadece bir tanesinden haberdarım. hani şu sözlüğümüzün kızları var ya. he işte onlar.bir kız size pmden capsini falan atarsa hiç düşünmeden gibtir edin.

    bu olayı çok az kişi bilir.o da o zamanın izmir tayfası gayet iyi bilir olay izmirde geçiyordu. başka kimsenin haberi yok. niye mi

    o zamanlar çocuklar duymasın isimli dizinin bir gibertmesi olmuştu. bunu herkes bilir. hani canlı yayında oy gönderip tayyarın yemeklerini kazanıyordunuz.he işte o iş niye inciye yıkıldı haberiniz var mı? çocuklar duymasının yönetmeninin falan da haberi yok. zaten o gibertme anlaşmalı bir gibertmeydi.

    hem çocuklar duymasının reytinigi tavan hem sözlüğün kafa rahat.

    peki ya giden böbrek nolacak.

    işte elemanın biri pmle kızla muhabbete başlamış capsler falan verilmiş skyplar mıkayplar gecenin sonunda sahile çıkak mı bir kaç kişi daha buluruz sözlükten diye anlaşılmış. elemanımız çıkmış tabi. karga tulumba noldunu anlayamadan çocuğun böbreğini çaldılar.

    ailesi çıldırdı mahkemesi daha 4 ay önce bitti amk. olay duyulmasın diye sizce noldu?

    olayı bilen izmirli tayfa zaten silik yedi.o olaytdan sonra gelen modlar bilmez bunu.bir sorun bakayım aranızdan hanginiz mahkeme salonunda bulundu diye onlara bilmemezlikten gelirler.

    bu benim bildiğim tek böbrek olayı kimbilir daha kaç tane olmuştur
    ···
   tümünü göster