1. 1.
    0
    kadını kaldırcam diye ugrasırken bu arada Kadın benden bayabi uzun hafif tombul beyaz acık kahve gözlü kumral saçlı tatlı biri ve bayan dedime bakmayn kaç yaşında oldunu tahmin edemiyorum. Beni o zamanlar 172 civarında bir şey olan beni tek hamleyle yere çekti kadının kucağındaydım bacaklarımı elledi çok utandım lan öyle böyle değil dıbına koyim sanki ben değilde o beni gibicek ipneye bak yapılırmı lan bu bana ? edasıyla ayağı bir kalkısım var sanki biri bastı bizi hayırdır dıbına koyim onun ayıbı ?
    Kalkıp kapıyı açtım odasına girdi yatağına kadar yatırmak mecburiyetinde değilsiniz ama ben daha deminki olaylardan biraz hoşlanmıştım başıma ilk gelen birşey değildi sevgilimle fırsat buldukca apartman aralarında elleşiyorduk öpüşüyordur ama hiç zütürmemiştim onu yatakta kıyamıyordum bakireline el deymemişline köpek gibi seviyodum.
    kadını yatırıp odadan çıktım mutfakta tanklerimi yudumalma devam ettim Tank, kahve,su,çay bana beleş bu arada ama görev dışında mutfaktan çıkmam yasak. Mutfağa gittim esnemeye başlladım allahtan bir iki bin arkadas uyanık sms le konusuyoruz mutfağa geldimden 20 dk sonra felan telefon Oda numarası 774 minibar siparişi.
    ···
   tümünü göster