1. 1.
    +5 -2
    http://imgim.com/405995_1...58376843_1658072114_n.jpg

    önce bunu al şimdi dinle sevgili huur çocuğu salihin hayali bizde oynamak sonra ingilterede ama biz istemedik beşiktaş fener istedi fener aldı. o paylaştığı resim kadar normal bişeyde yok sonuçta oynadığı takım, video içinde orda oynadığı takım kazanmış taraftarı olduğu takım orda ikinci planda olmak zorunda.

    ayrıca 6alatasaray diyorsunda 7nin 6dan büyük olduğunun farkında değilsin heralde 7-0 yok diyorsun bu amk fenerlileri haricinde ki onlarında hepsi değil herkes kabul etmiş resmi kaynaklarda bu böyle hadi diyelim 7-0 yok siz bizi 10-0 yendiniz yine sizden başarılıyız amk bu birşeyi değiştirmez farkettiysen başarılıyız diyorum sana arkası boş laflar söylemiyorum fenev huur çocuğu demiyorum çünkü arkası boş bir laf ama tescilli şikeci fenerbahçe desem yalan mı sen söyle hala neye itiraz edebilrisin ki şike konusunda aziz yıldırım kaç yıl hapis cezası aldı 'niye dışarda' diyosunuz huur çocukları savcının o cezayı onaması gerek ama ortada bi karar var şike var onanmasa bile.

    not:iki mesajındada sadece küfür ve cincon yazmışsın nasıl bir adamsın be bi savun takımını üstteki yaptığın seni ve savunduğun takımı küçük düşürür başka hiçbirşey değil.

    not2:şimdi iki fenerli çıkıp ana bacı söverse onlarında amk adam gibi tartışalım ortam bırakmadınız amk.

    not3:cevap yazamayacak arkadaşlar için orda 'şaibeli' butonu var.

    edit:imla
    ···
   tümünü göster