1. 51.
    +2
    @48 yarak kafalı malcolm x'i de senin o çoook bildiği sistem öldürmedi mi? ne metalaştırması? git bi malcolm'un konşmasını izle, bi de tupac'ın ağzından sıçmasını izle farkı gör.

    tupac ile malcolmu bir araya koymak nazımla sansar salvoyu karşılaştırmaktan farksız.

    seç fazla aşağılamışsın kendine. aşağılık pgibolojisine sahip olanı gördüm de senin kadarını görmedim.

    üniversite kapısına girmediğin, hatta lisenin kapısından bile çok zor şekilde çıktığını anlamak çok zor değil.

    80li yılları da öyle bir geçer zamanki den izlemiş birinden daha farklı konuşmuyorsun.

    tofaş arabalara binip, sistem hede hödöi siz cafelerde oturup kızlarla sevişiyorsunuz demekten başka bi gibim bildiğin yok.

    şimdi sen zannediyorsun ki, ben bi kafeye gidip her gün 50 lira hesabı bırakıyorum. Yazın sıcağında 1 liraya çay içerim. Orda amaç gösteriş değildir, kız olmasa da olur. Orda amaç toplumun bir parçası olmaktır. Toplumun içine girmektir. sosyoloji de konuşulmasına gerek yoktur orda, şiir de okunmasa olur. merhaba nasılsın muhabbeti yetiyor.

    Tabi sen o kadar aşağıdan bakıyorsun ki olaya, bunu göremiyorsun. senin gözünden varsa yoksa sistem beni dışladı onlar cafede sevişiyor. he amk he

    sen sistemin ne kadar dışındayım diyorsan ben de o kadar dışındayım emin ol buna.

    varoşu canavar gibi gösterdiği yok kimsnin. isteyen kendi test etsin. Hangi biriniz hava karardıktan soınra kız kardeşinizi eşinizi varoşa yalnız başına gönderebilirsiniz? Bunu sağlayan ben değilim. Rüzgar eken fırtına biçer. Sen korku salarsan ben sana güvenmem.
    ···
   tümünü göster