1. 1.
    +8 -1
    ---bu yazıda kesinlikle siyaset, gerçek kişi ve kurumlara hakaret, 3.şahıslara ithamlar yoktur.
    tamamen hayal ürünüdür. --- bu yazıda herhangi bir 3.şahsa itham, gerçek kişi ve kuruluşlara hakaret belirlenmişse ; anayasanın 25.maddesinde belirtilen düşünce,vicdan ve kanaat özgürlüğüne dayanarak yazıldığına dikkat çekmek isterim.---

    edit : yazılarımdan bir kaçı http://www.hayataarti1.blogspot.com

    ellerinde satırlarla palalarla kadınlara adamlara saldıranlar var . kendilerine 'ak genclik' diyorlar.

    böyle gencligin ağzına biberon verim. yaş ortalaması 30 olan genclik mi olur faşo herifler. yok aga yok

    burası bır mısır değil suriye değil , bugün yargı kararı ile halka açık olan parka girmek isteyen insanlara sen müdahale edemezsin.

    insanlar demokratik haklarını en doğal haliyle kullanmaya calısıyor. ordan birisi(isim vermiyorum anlayın) çıkmış diyor ki :' izinsiz toplanmaya, gösteriye müdahale edilecektir' yav sen şapşirik misen ? anayasa da ; `
    Madde 34. - Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

    Toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı ancak, millî güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlâkın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla ve kanunla sınırlanabilir.

    Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir.` şeklinde bir yasa var. bu yasanın olmasına ragmen bir de senden izin mi alacak insanlar ? bırakın bu işleri, ben izin verirsem olur bakış acısını bırakın artık. bu ülkede %50 oy alıyorsan seni sevdikleri için değil, iktidara gelecek aklı başında insan olmadığı için alıyorsun. birisi yine çıkmış diyor ki ' eğitim seviyesi arttıkça oylarımız düşüyor'' adamlar artık utanmadan sıkılmadan itiraf ediyorlar . pes yani yuh.

    sürekli din üzerinden atıflarda bulunuyorsun, din üzerinden siyaset yapıyorsun.

    (bkz: elim ayağım titriyo)
    ···
   tümünü göster