1. 1.
    +5
    cesaret ekgibliği
    olanları gördüm beyler, çevre yapmak isteyenler kavga etmek isteyenler var... anlatıyorum...

    evet beyler okuyun özet yok.

    Özgüvenli olun papa en önemlisi budur, özgüven herşeydir.
    Kimse kimseden güçlü değildir, Kimse allah değildir korkmayın yani.
    Öncelikle vücut yapmak isteyen yapsın zararı olmaz daha iyi olur ama vücutsuzda olur. hatta vücudu olupta dayak yiyen çok gördüm önemli olan özgüven ve taktik beyler.Öncelikle kavgaya giderken adama kafa atarak başlayın derim 1-0 önde başlarsınız kafa adamı sersemletir adamı şaşırtır ama sağlam bir kafa burnuna gelirse kırılma şansı var başına gelirse saniyelik başı döner.
    Serii yumruk atmayı öğrenmelisiniz beyler en önemlisi bu yumruk atın ama serii.ne kadar serii olursa o kadar rahatsınız. yüzüne vurun kormayın bir şey olmaz bine. dişlerine gelir diye korkmayın eliniz biraz acıyor ve kanıyor daha da gaza gelirsiniz emin olun, gözüne vurursanız gözünde zonklama diye tabir edilen şey olur morarır sonra baş ağrısı yapar adamda zaten gözünü açamaz hale gelecektir, çenesine vurursanız,
    adam 1 belki 2 hafta onun acısını çeker konuşurken yemek yerken sıkıntı olur ve sizi unutmaz. yüzüne serri yumruklar atın ama rastgele değil nereye vurduğunuzu iyi bilin yoksa sıçarsınız amk vurduğunuz yeri ayarlayın öyle vurun o kargaşada onu mu düşünücem demeyin vurduğunuz yer sağlam olsun adamı daha kolay bitirin rastgele vurursanız adam bir boşluğunuzda kendine gelir ve atağa başlar.
    tekmelerde önemlidir siz serii vururken adam kaçmaya çalışacaktır sakın aman vermeyin yoksa o da vurmaya başlar yumruklarınızın gazabına uğrasın kaçarsa tekmeye başlayın arka baldırına vurun acıyı hissedecektir o sırada üzerine gidin ve yumruğa devam edin zaten muhtemelen ayıran birisi olacaktır ayırırken bile tekmelemeye devam edin baskı sizde olsun her zaman.
    adamı sersemledikten sonra kafasından tutun ve kolduk altınıza sıkıştırın kafasını yumruklayın dahada kendinden geçecektir devamlı vurun kafasına bir gibim olmaz en fazla beyin kanaması geçirir o da çok nadir olur,o sırada kıvranacaktır yada belinize yumruk atacaktır bunu aklına getirene kadar (çünkü acıyı hissedecek ve şaşıracak bir süre) seri vurun kafasına binin sonra size vurmaya başlayınca mutlaka oradan kurtulacaktır.
    yapabilirseniz adamın kafası size gelecek şekilde domaltın kafasını bacak aranıza alın bir yandan alttan yumruklayın karnını diğer yandan öteki elinizin dirseğiyle adamın sırtına vurun, kemiğe vurursanız çok acıyacaktır canı. hiç olmadı dizinizle karnına ya da kafasına vurun dirseğinizle de sırtına vurun.

    adam sizi yere yatırdı gibiyor diyelim;tekmeliyorsa bacağından tutmaya çalışın eğer sizin üzerinizdeyse bacağınızla vurmaya çalışın ki bu işe yarayacaktır çünkü kimse ayarlayamaz o anda bacak boyunuzu. bacağınızla kafasına vururken adamın yumrukları yavaşlayacaktır o anda da siz atağa geçin ve kalkın.
    eğer baktınız adam sizden uzun kalıplı biriyse mutlaka o da kafa atmaya çalışacaktır sakın buna izin vermeyin çünkü bütün gücüyle kafa atıp tek hamlede bitirmek isteyecektir ve bu da sizin hayatınızı giber unutamazsınız o anı kafa atarken geri kaçın ya da o mesafede durmayın adamla.

    kemer en önemlisi beyler mutlaka kavgaya giderken kemer takın adam kaçarken ya da sizi giberken kullanın. baktınız adam sersemledi kaçıyor hemen çıkarın puntaya devam edin kemerle vurun beline vurursanız nefesi kesilir yaraklara gelirsiniz eğer bacağına vurursanız seker kramp girme şansı bile var.
    -bıçakk... evet beyler birisi bıçakla dalınca yani dalmaya çalışırsa;bıçağı göğüs hizasında tutuyorsa ve kolu biraz açıksa korkun iyi bıçak kullanır ve aklından geçenler kötü, niyeti ise ciddidir, anca ansızın adamın elinin altına yani bıcağın dibine ya da koluna sağlam vurursanız yırtarsınız bıcağı elinden düşürür ya da kol kuvvetini kaybeder ve istediği gibi bıcağı sallayamaz... eğer bıcağı bel altında ve bacağıyla bir kaç karış mesafede tutuyorsa ya ilk kez bıcak kullanıyor ya da amacı kötü değil savunmak ve korkutmaktır. anca bacağınıza bir kaç çizik atar o da çok acı yapmaz, kanama olur, biraz yanar ama bir kaç hafta ağrı çekersiniz derin yara olur.
    -sopa... evet beyler böyle şeyler de önemli adama sağlam bir kaç kez indirirseniz yerden kalkamama ihtimali var. beline vurun binin ya da bacaklarına vurun. eğer karşınızdakinde varsa darbeyi fazla almamaya bakın.

    Çevre nasıl yapılır;

    evet beyler ortamda saygı duyulan kişi olmak isteyende çok bunun için delikanlı olun,ne olursa olsun delikanlı olun.
    herkesle sağlam, taşak muhabbet yapın hep siz konuşacak değilsiniz çevrenizdekileri de iyi dinleyin onlarda konuşsun. Boş konuşmayın az ve öz konuşun herkes muhabeetinizi özlesin ve yanınıza gelsin.
    koruyun... mutlaka herkesi koruyun çocuk, kanka,kız, sevgili,dost ne olursa olsun ne konuda olursa olsun koruyun o kişi bu anı unutamaz ve aklında kalırsınız.
    çocuklarla da muhabbet içinde olun onlarla bağınızı koparmayın delikanlılık öğretin arada oturup konuşun tabi hergün değil aranızdaki mesafeyi koruyun tabi ki.
    herkesle iyi geçinin ama mesafe çok önemli yavşaklık yapmayın ve kimseye yaptırmayın. Kimseye saygı duymayın sempati duymayın herkes size saygılı olsun.
    Herşey de ben üstünüm diye atlamayın bırakın onlar sorsun size öyle cevaplayın ama uzatmadan.
    kavganızı kimseye anlatmayın sorarlarsa özet geçin başkları sizden bahsetsin siz kendinizi anlatmayın, şöyle vurdum şöyle daldım demeyi bırakın yanınızda olanlar anlatır zaten mutlaka ama siz anlatmayın.

    korku ve cesaret;

    evet beyler cesaret de önemlidir kiminiz başka kızlara küfür bile ederken sevdiğinize açılamıyorsunuz bile.Ne kaybedersiniz amk az cesaretli olun.
    cesaret önemlidir beyler bir gibim olmaz fazla cesaretten kavgaya giderken gaza gelipte kavgada cesaret edemeyenlerden olmayın neye karşı cesaret edemiyorsanız onun üstüne gidin mutlaka alışacaksınız.ilk kavganızda cesaret edememeniz normal o yüzden kavgalı ortamlara girin zamanla alışırsınız hatta arkadaşlarınız kapışsın sizde arada kaynarsınız cesaretlenirsiniz.

    korku, korkmayın beyler kimse allah değil.bir gibim olmaz bunlar çelişkili şeylerdir cesaret edipte korkan insanlar çok, korkupta cesaretli olanlar çok dengede tutun bunları..

    adrenalin;

    çok önemli beyler kavgada eller, ayaklar hatta çene bile titrer. terlersiniz,korkarsınız adrenaliniz yükselir yani çok kavgaya girerseniz bunlar minumum seviyeye iner. adrenalinizi siz kontrol edin o sizi etmesin. yoksa sıçarsınız amk. heyecan yapmayın bir gibim olmaz. adrenalin yükselirse yazdıklarım bir gibe yaramaz... herşeyi unutusunuz ve rastgele vurursunuz dayak yersiniz ama adrenalini siz kontrol edin,ilk kavgalarda tabiki adrenalin yüksek olur fark edeceksiniz zaten kavga bitikten sonra üzerinizden büyük bir yük kalkacak ve yavaştan teriniz soğuyup eller ve ayaklardaki titremelr geçecektir...
    zamanla alışırsınız ve ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız adrenalin iyidir ama kullanabilene.

    Sempati kazanmak;

    istiyorsanız... kız ve çocuklarla da iyi geçinin onlar sizin fanınız olur diyebilirim. özellikle çocuklar yani sizden küçük olanlar size saygı duyar ve sizin gibi olmaya çalışır işte bu yüzden onlarla da oturup konuşun ama daha önce söylediğim gibi mesafeyi koruyun arada kızın dövün ama sevin.
    büyüklerde size sempati duyarlar... atıyorum;şu mehmet çok delikanlı çocuk kelimesi bile kulağa hoş geliyor düşünün mahallenin yaşlıları önde gelenleri bunları size söylüyor tamam hemen zütünüz kalkmasın amk... bunlar iyi şeyler onlarla da iyi geçinin yardım edin kaybınız olmaz kazancınız olur. yani dememoki küçüğe ve büyüğe saygınız olsun.
    sizden büyüklerde samimi olun ama unutmayın onlar sizden büyük bu konuda da mesafeyi koruyun kankanız gibi davranmayın ciddi olun yaşlılarla konuşurken...
    ···
   tümünü göster