1. 751.
    0
    hitler ismini duyduğunda faşist, katil, yahudi düşmanı gibi çok sığ düşünceler söylemeden önce hakkında bir araştırma yapılması ve anlaşılması gerek.

    Ben sizi vicdan olarak adlandırılan hülyadan azat ediyorum diyerek ömrünü almanyaya almanlara bağlayan adam. yahudi katliamı gaz odaları gibi şeylerden dolayı insanlar onun askeri dehasını hiçe sayar. adı çıkmış dokuza inmez sekize ya işte öyle. yahudileri katletmiştir, gaz odalarında, fırınlarda yakmıştır. (bkz: birahane darbesi) girişimi ve seçimlerden aldığı başarısızlıklar olmasına rağmen azimle sıçıp taşı delmiştir. yenilgisindense yalancı ve korkak generalleri sorumlu tutar. eğer başarısız olmasaydı belki de.. diye sürüp giden binlerce cümle kurulabilir. almanyayı kalkındırmış nasyonel sosyalist alman işçi partisi haricindeki tüm partileri kapattırmıştır.

    insanları katletmiştir, karşıt görüşte olanları yok etmiştir, tüm bunları almanyanın bekası için yapmıştır. insanlık dışı, cani , manyak herşey diyebilirsiniz. sizden ricam şudur ki hitlerin aynı zamanda bir deha oldugunu unutmamanız.
    ···
   tümünü göster