1. 51.
    +1
    kitap önerisinde buldum lakin asla bir kitaba taparcasına bağlı kalmayın.
    kitaplar herzaman yalan söyler diye bir laf var. 1 bilgiyi tek kaynaktan ziyade 5 kaynaktan okuyan daha çok öğrenir..
    karma bilgi adettendir hehehe..

    giben yaranır dedim ya işte panpalar zamanında kurulan aydınlanma örgütü zamanla illegalleşiyor. maddi imkan isteyen saf örgüt başkanları içeriye kirli baronları sokuyor. Bunlardan bir taneside masonlukta derece edinemeyen bir baron..
    bu kekomuz bir tak olamayınca bu örgüte giriyor. ardından bahsettiğim rockefeller gibi adamlar artık paranın dıbına koymuş adamlar.. şimdi size nekadar anlatsamda bazı şeyleri tam kavrayamayabilirsiniz. beyler eğer belli bir paranın üstünde paranız varsa daha fazla kazanmak istiyorsunuz. sebebini bilmiyorum amk çokta ciddiyim.. rockefeller ise olduğundan fazla şeyler kazanamk istiyordu. kendi işlerini devam ettirirken ve o zamanlarda siyasi etiket yememek için çeşitli adamlar vasıtası ile örgütler kurmaya çalışıyor amacı belli kendi kalesini kurmak.

    savaş sanatında en dikkat çeken bir konu
    açıkta bir asker ile kaledeki asker arasındaki fark ölü ve diri insan arasındaki farktan daha fazladır.

    yani rockefeller dışarıda zırhlı bir şövalye olabilir fakat parasının giremeyeceği yerlerde var. bu yüzden korunak istiyor ve daha fazla para. zaten amerikanın örgütle bütünleşmesiyle money cheats hilesini kullanmaya başlıyor. darphane onlarınmış öyle diyorlar amk.. ben şahsen pek inanmadım doğru ise evinizde dolar basan bir cihaz olduğunu düşünün legal işte o taşşak bu adamlarda..

    gördüğünüz gibi bende bile bir korku pgiboloji bıraktı. aksine gülerken "gibildiğimi farkediyorum" bunu hoşnut olarak aktarıyorum. doğa bu işte amk .. üstün ırk'a her yerde tapılır isterseniz insanlara genetik imparatorluğu verin.
    bu aileler konusunda da tam bir fikrim yok..
    kısa kısa bildiklerimi yazacağım ve inanmamdaki sebepleri yazıp sistemleri eleştireceğim..

    mason , kuru kafa vs. gibi büyük örgütlerin varlığı biliniyor yale üniversitesi çıkışlı çoğu bürokratın bush vari sistematik ortadoğu projesinde imzaları olduğu vs..
    örgüt içerisinde uzun bir ip var herkes ipi tutuyor düşünün ilk baştada bu "13 aile" denilenler.. onlar makarayı tutuyor.. makarayı istedikleri kadar serbest bırakıyorlar. eğer yanlış birşey varsa yanlışa kadar ipi sarıyorlar ipi tutan kısımdaki (Son kısım) herkes ipten düşüyor.. Cezalandırma sistemleri böyle..
    Güzel yanı ve gizli imajı ise ipi en son tutanın asla krallarını görememesi.. yükselmesi için ipi daha çok tutması gerekiyor..

    birde rothschild denilen "yanlış hatırlamıyorsam" borsanın kurucusu olan bir aile.. morganlarla gibertiyormuş.
    doğru olabilir.

    bu örgüt zaman içerisinde ingilterede o kadar taşşak kaznıyor ki fakat örgütlenmesi yetersiz kalıyor. çünkü papa, vatikan gibi unsurlara tam vaziyette giremiyor. 2,3 papanın ölümünden sorumlu tutuluyor ne kadar doğru? bilinmez..

    bu örgüt ingilterede tam ipleri eline alamadığı için ;
    "madem kalemi kuramıyorum , ozaman kalemi kendimyaparım zaten gücüm var diyor"
    amerika is loading..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster