1. 1.
    +2 -1
    siz de onu sevin. güzel mi güzel. size akıl almaz derecede bağlı. taktan sebeplerle çıkan kavgada kendini kaybedip gibtir git seni bi daha görmek istemiyorum deyince boynuna sarılıp gitmek istemiyorum desin. kapıyı yüzüne çarpınca 1 saat kapının önünde beklesin. sizin için 4 yıllık sevgilisinden, nişanlısından ayrılmış olsun. para pul derdinde olmasın, yiyici olmasın. her gelişinde elinde bişeyler olsun bira vb. aldım yeriz, içeriz desin. sırf sizinle uyuyabilmek için 2 saat daha az uyuyup işe gitsin.. hepinizin gözünün önünde biri canlanmıştır bu söylediklerimden sonra...

    şimdi bu kızı nasıl bırakıp gideyim lan ben. 1 yıllık erasmusumun sonuna geldim yarın türkiye'ye dönüyorum. 6 ayımı bu kızla geçirdim. sebepsiz yere çok defetmeye çalıştım. bağlanmak istemedim, erasmusum nasılsa koy zütüne dedim. her defasında sen istesen de istemesen de seninleyim, sen bana gelmesen de ben seni bulurum dedi. böyle sevenini, böyle güzelini nerden bulurum lan bi daha. hala bi dahaki sene gelirsen seni beklerim diyor. bi de sevimli, insan kıyamıyor. avrupa'da kızlar huur, kucaktan kucağa geziyor diye tak atan paragöz gibko türk kızlarına nazaran bunlar sevdimi başka seviyor hacı. valla bak. napayım lan her şeyin zütüne koyup buraya geri gelesim var. ama insanoğlu işte 2 yıl sonra ne olacağı da belli olmuyor.

    anlıcağınız durum çok tak hacı. bomtak.

    edit: yalan ulan bu kızların alayı huur. burayı gören yeni entry'mi de okusun. bunları aşk acısıyla falan yazmıyorum. öfkeliyim sadece.

    http://inci.sozlukspot.com/e/128417268/
    ···
   tümünü göster