1. 301.
    0
    bu dıbına kodumun oyununu ya ben çakmıyorum yada oyun beni fena gibiyo.

    2014 simalarındayım. ileriki 3 lüm gomez robben ve ribery nin yaşları epey ilerledi. gomez 29 ribery 31 robben 30 yaşında oldu. dedim ki kendimi şımartayım , kenarda biriken 50 milyon euro yu bi adama basayım. epey araştırma yaptım. 4 oyuncuda karar verdim. schurrle zütze hulk neymar. schurrle nin serbest kalma ücretini ödedim ama sözleşme imzalamadı. zütze içinde dortmund amcığına taksitler , bonuslarla 72 milyon euro önerdim , vermediler. hulk u gibtir ettim çok para istiyodu. velhasıl neymar ı aldım. forvette falan da oynuyo , kebap. arada forvete koyarım , arada kanata atarım geleni geçeni tokatlar. santos a da bonuslar falan derken 55 milyon euro saydık. neymar da 21-22 yaş civarında , 120 küsür golü var. sonuçta ribery siz oynamaya alışmamız lazım *. ama gel gelelim bu kodumun halı saha topçusu 17 maçta 5 gol 3 asistle paraları kıvırdı zütüme soktu. ribery nin yavaş yavaş düşen formu , neymar gelince uçtu amk. forvette deniyorum yok , sol kanat desen yok , sağ kanata hiç değinmeyin salvio yu aldım 7 milyon euro ya , robben le ikisi değişmeli çok iyiler.

    bre dıbına yan bastıklarım , ben o kadar uğraşayım almak için bu gibiği , o gitsin artistik yapsın. fizik desen yok zaten bi omuzda yerde. napayım ne edeyim neymar ı kazanmak için ? taktiği değiştir falan demeyin taktik 4-5-1 tam barça stil. ama belirtmem lazım neymar kontralarda çok etkili oluyo. ama onun için kontra ya dönemem. ne yapmam lazım ? fiziğini geliştirmesi için ayrı bişeyler yapmam gerekir mi ? çünkü bu fizik sorunu toni kroos ta falan da var.

    ha bide bişey farkettim kodumun oyununda. sizin işe yaramaz dediğiniz , fiyatı kelepir olan oyuncular daha fazla işe yarıyo. özellikleri aynı olan oyuncunun ucuzunu alın. sanırsam pahalı oyuncu harbiden baskı altına giriyo.
    ···
   tümünü göster