1. 1.
    +8 -2
    1.nesil:Ağır takılırlar kaliteli yazmak için kasarlar.Çok üstten görmezler kimseyi ama gene aralarında egoistler vardır. (yaş aralığı:25-36)
    2.nesil:Kayıp nesil amk.Pek dolanmazlar ortalıklarda ama hep biz iyiyiz havaları vardır. (yaş aralığı:23-32)
    3.nesil:Ne iyidirler ne kötüdürler başlıklara girip anan yazmazlar ama herkese üstten bakarlar. (yaş aralğı:21-30)
    4.nesil:Çoğu co-mod,mod bu nesilden çıkmıştır.Hep "biz eskiyiz ananızı giberiz" şeklinde yazarlar. Yaratıcı ve eğlenceli bir nesildir yine de. (yaş aralığı:20-25)
    5.nesil:Kendi hallerinde takılırlar.6.ve7. nesiller sayesinde liseli damgası yemekten kurtulmuşlardır. (yaş aralığı:17-24)
    6.nesil:7.lerin gelmesiyle liseli damgası yemekten kurtulmuşlardır. Zamanında ben de onlardan biriydim (l-s-h-u-n-t-e-r ın dıbına koyim).içlerinde fazla sayıda liseli olsa bile yine de iyi bir nesildi. (yaş aralığı:16-22)
    7.nesil:huur çocuklarıyla ünlü olan bu neslin %99.98 i liselidir. Gelişen teknoloji ve facebook sayesinde her taktan haberi olan bu nesil inci sözlüğü keşfetmiş ve sanki anasını gibmeye yemin etmiş gibi davranmaktadır.(yaş aralığı:7-21)
    8.nesil:Daha gelmediler ama bir önceki nesilden daha berbat olacaktır. Henüz 1.sınıfta olan bu neslin önümüzdeki 3 yıl içinde gelmesi bekleniyor (yaş aralığı:3-10)
    9.nesil:Haklarında pek bir şey söylemeyeceğim daha yeni yeni konuşmayı, yürümeyi öğrenen pepe seyreden nesil. (yaş aralığı:0-6)
    10.nesil:Haklarında pek bir şey bilinmese de kıyamet vakti geleceklerine dahil bir rivayet dolaşır ortalıkta. Söylenene gören gelen bu nesil sözlüğün anasını gibecek öyle olacak ki açılan her başlık "anan zaaa xd" olacak. Modlar silemeyecek serkan sesini çıkaramayacak (o zaman ölmüş oluruz ama rivayet işte amk.).Sayılarının milyonları bulması sonucu sözlük bandwith error verip çökecektir. inci sözlüğün göreceği en son ve en yıkıcı nesil bunlar olacaktır. Tanrı bizi korusun. (yaş aralığı:2018-2023 arası doğmaları bekleniyor)
    ···
   tümünü göster