1. 151.
    +4 -1
    ahahahaa senin olaya çok güldüm lan.

    benim de var böyle bir olayım. bir tane kızla şirkette çalışan bir abi takılıyordu. ben de şirketten bi kızla takılıyordum. çıkış saatinde ben bizim kızı eve bıraktım. eve bırakırken bir şeyler oldu işte detaya girmeyeyim biz kavga ettik. benim moral sıfıra indi.

    döndüm şirkete bizim abiye dedim, abi moralim bozuk bugün içelim. tamam dedi biz bindik arabaya içmeye başladık turluyoruz bi yandan. araba transit. abinin takıldığı kaşar arıyor, beni de alın diyor. abi dedi bunu alalım vurursun hem moralin düzelir. ya yok falan dedim işte neyse aldık arabaya.

    ben buna anlattım durumu bu sarılıyor geçer diyor votka koyuyor bacaklarını sürtüyor falan. ben hızlı hızlı içiyorum tabi. 3. 35liğe geçtik ben tek başıma içiyorum nerdeyse ondan önce extra falan da koymuştum. dedim abi çek sağa kusucam. işte kusuyorum. kafa gitti kendimde değilim.

    neyse ben transitin arkaya geçtim yatıyorum bunlar. ön tarafta gibişiyor. sonra ben öne geçtim rahat değil diye bunları arkaya attım. arkada bunlar gibişiyor. kafamı kaldıracak halim yok. kız geliyor iyi misin falan diyo diyom git başımdan.

    özetle alkol kötüdür amk. bu meret yüzünden evlenmiş boşanmış alkol bağımlılığı olan bi dulu gibemedim. ezgi buradaysan ses ver seni gibecem amk
    ···
   tümünü göster