1. 551.
    0
    Yeraltı dolu, sen prens, bunu Ra-Harmachis, sen görüntü olanların boğa, güzel bir görünüm size çocuk, barış içinde bize geliyorlar. Sen, sen kötü sattık afetler püskürttü var. Barış içinde bize gelen Rab,
    O Un-nefer, gıda efendisi, patron, korkunç heybet sanat, Ya Allah, tanrıların Başkanı, eğer ülkesinin, her şeyi überschwemmtest oluşturuldu. Bu tanrılar daha nazik olan. Vücudunuzun parlaklık ölü uyanır ve yaşam, gıda yaşam, O Sen Rab, yeşil otlar size prens, sen güçlü Rab, Sen yaşam staff, tanrılara hediye bağış ve kasvetli yemek mübarek için ölü. Ruhun Ra için uçar, Sen batarken, sen alacakaranlık erzeugest ışıltı, her gün erwachest; seçenek ATMU sonsuza sol üzerinde yükseltmek gerekir. Bu şanlı olan, Ra rahip ve tanrıların şirket yüzünü, düşmanlarına üzerinde reacheth alev getirmek için, sana dediler gel. Size kemik, ve tüm vücut erschaffest yeni her gün topladık olduğunu sevinirler. Anubis Eğer sizin için güzel şeyler var, ve sizin için bir araya üyeleri getirmek, ve vücudunuzun parçalanmış uzuvları bir araya getirmek için arıyorsanız endişe mevcut iki kız kardeş (yani, isis ve Nephthys) için mevcuttur. Bizim saç ile onlara olan kirleri silin, ve biz acı neden hiçbir hatırlama var aslında bize getir.

    Ya Rab, sen kenara titreyen koyun ve bir bizimle barışık olan o "Dünya Prensi" adresinin özelliği ile birlikte gelir. Sen dünyanın varisi ve bir Tanrı olur ve tanrıların tasarımları fulfiller açıklanmıştır. Tüm tanrılar senin tapınak yaşıyorum ve korkma yüzden, size yemin ederim. O Ra (yani Osiris), Sen isis ve Nephthys tarafından seviliyorsunuz, evinizde sonsuz dinlenme olabilir.
    ···
   tümünü göster