1. 1.
    +1
    panpa neslinin adamısın ona amenna..
    zaten yobaz dediginde kelime anlamı sana neyi cagrıştırıyo yobazın anlamı bagnak demektir.. yani birşeye koru korune baglanmak demektir..bu ne olursa olsun ... şahsen ben atatürk ü gerçekten üstün bir lider olarak görüyorum .. ama atatürkün ilkokullarda ögretim şeklini yanlış buluyorum aslına bakarsan tarih yanlış anlatılıyo.. neyse konumuz ders sistemi değil.. bize atatürk pemgambermiş gibi anlatıldı cocuklar sizde biliyorsunuz yok kardeşinin adı dayısının adı hep ezber ben napiyim dayısının adını annesinin adını.. bana o zamanki selaniği anlat katıldıgı savaşlardaki insanların refahını anlat hangi hatalrı yaptıgını kimleri neden astıgını niye astıgını kurunun yanında azacıkta yasın gittini öldükten sonra sırf amerikanın gözüne girebilmek için korede savastıgımızı bana bunları anlat ..

    tamam atatürk saygıdeger bir lider aynı zamanda stratejisi ust duzeyde olan bir lider atamıza bu yüzden saygımız sonsuz..

    bugun ben kemalistim diyen adamları cok yakından tanıyan birisiyim adamla iki muhabbet ediyon konu buraya geliyo başlıyo"yok atatürk boyleydi yok söyleydi"öve öve bitiremedi. dedim ya tamam haklısın peki bu adamın hiç mi hatası yok dediği cevap cok basit "elbet ki var"
    sordum hataları neler sence orda cevap veremedi bile cogu kişi boyle dincilere laf atıyorsunuz ama benim gozumde ikinizde aynı seviyedesiniz..

    sözlüğün argonuna yakışmadı yazdıklarım..
    ···
   tümünü göster