1. 1.
    0
    evet gelelim iyi filmlerine.

    denize hançer düştü (5 üzerinden 3.. güzel cesur bi ilk deneme. ama bu mustafanın bi özelliği bu ilk filmde çok göze batıyor. o da bazı sahneleri çok profesyonelce kotarırken bazı sahneleri de sanki bi öğrenci çekmiş gibi berbat çekebiliyor.)

    ağır roman ( 5 üzerinden 4,5 yıldız. bazı olmamış amatör kaçan kurgu ve ses hatalarına kırdım o yarım puanı)

    istanbul kanatlarımın altında ( 5 üzerinden 4 ... buna da yine aynı sebeplerden ve bi kaç yanlış oyuncu seçiminden kırdım)

    asansör (5 üzerinden 1,5 . açıkça kötü bi filmdi aq. zaten bu filmden sonra bütün kredileri tüketti altıoklar)

    gelelim yine hakkı yenmiş bi filme o şimdi asker (5 üzerinden 3,5) bu filminde ilk yarısı çok süperken özellikle son 20 dakkası filmi batırır.

    yine gayet yetkin bi yönetmenin çektiği sahneler ve yine berbat özensiz sahneler ard arda sıralanır.. ahh mustafa ah nasıl beceriyorsun bu olayı anlamış değilim. biraz daha ince eleyip sık dokuyan biraz daha idealist bi yönetmen olsaydın her şey bambaşka olabilirdi be abii..

    nedir bu özcan deniz oynatma arzusu amk ayrıca?? çok süper olabilecek bi filmin dıbına koymuş resmen! özcan ne kadar rolüne hazırlanıp iyi bi performans ortaya koymaya çalışsada filmin dıbına koyan bi etken. neredesin firuze filminde de gördük bu dıbına koyuşu. o da çok güzel 5 üzerinden 4,5 yıldızlık bi film olabilecekken özcan yüzünden anca 5 üzerinden 3 olabiliyor..

    neyse o şimdi asker diyorduk.. yani hadi seray sever i özlem tekin i pelin batu yu yavuz bingöl ü sineya çektik diyelim o özcan deniz nedir aga!!! hayır gişesi de yok lavuğun!! nedir bu özcan merakı anlamış değilim amk!!)
    ···
   tümünü göster