1. 1.
    +2
    diye bir başlık olmaması canımı sıktı. özet geçiyorum; kalkmışın dini imanı olmaz.

    okuyacaklar için;

    toplum yapımız sebebiyle türk kızları hep "göster ama elletme" modunda gezerler. kapalı kutu oldukları için erkeklerde heyecan yaratırlar ve bu tip kızları elde etmek gerçekten zor ve bazen sıkıcıdır. ama elde ettikten sonra bütün o hayalleri süsleyen fantazilerin gerçekleştirileceği düşünülür.

    ama öyle olmayacağı ilk geceden bellidir. montofol ineği gibi sırt üstü yatan kızın üzerinde iki gidip gelen eleman, kızda bir atraksiyon olmadığı için işini bitirip çekilir.

    devam eden günlerde kız devamlı bahaneler ile erkeğin cinsel dürtülerini önce köreltir. körelen erkek ters pgiboloji ile daha çok cikse düşkün olur. bu sefer dışarıdaki cıbıllara gözü kayar ama evde bekleyen karısını da aldatmak istemez. karısını "hayallarindeki aleksi texas" a çevirmek için türlü şaklabanlıklar yapar, gibimsonik oyuncaklar bile alır. ama ne yazık ki işe yaramaz. bir süre sonra bu birikimi başka kadınlar üzerinde atmanın hayallerini kurmaya başlar. "açık kapı" tabiride buradan türemiştir zaten. pancar motoru gibi gibişen bir kız denk geldiğinde en üstte yazdığım "kalkmışın dini imanı olmaz" düsturu ile hareket eder ve bulduğunu giber. erkek başka kadınları gibtikçe evdeki karısına olan arzusu azalır. bir süre sonra evdeki montofol ineği kocasındaki bu garipliği fark eder ve hemen "başka biri" olduğunu anlar, araştırır ve bulur.

    işte "beni aldattın" şeklinde yaşanan boşanmaların % 80i bu şekilde gerçekleşir ülkemizde. erkeği evde tutan kadındır, gerekirse saksonun en âlâsını da çekmelidir kadın. bu tabulardan kurtulmalıdır yoksa sadece damızlık inek gibi yatar o yatakta.
    ···
   tümünü göster