1. 1.
    +2 -1
    beyler acayip kıllanıyorum acil yardım edin.

    kız arkadaşım öğrenci, ben çalışıyorum. 1 aydan beri "tatil de tatil" diye başımın etini yiyor. ben anca ağustos'ta izne çıkabiliyorum amk, iş bu, para kazanacağız ki evimiz arabamız olsun. ama gel de anlat..

    neyse, dün bunu kuzeni aramış. teyzesinin oğlu yani, bi kere tanıştıydım yavşağın teki ama kız arkadaşımla iyi anlaşıyorlar. bizimki herife dert yanınca o da "ya üzülme kuzen atla gel, bizimkiler de yok, kafa dinlersin" demiş. binlerin ayvalık'ta yazlığı var, oraya davet etmiş.

    iş çıkışında buluştuk, bizimkinin yüzünde gülücükler açıyor. "kuzen aradı 1 haftalığına yazlığa gidiyorum tatile" dedi. yazlık dedikleri de sitede 2 odalı bir yer amk. "ee" dedim "sıkıntı olmaz mı züt kadar ev"... "teyzemler yokmuş yaa, kuzen var sadece" deyince bende attı şalter tabii. kavga ettik. "vay sen kuzenimden bile kıskanıyorsun, ne biçim adamsın" diye lafları saydırdı.

    şimdi aramız bozuk. bugün hiç araşmadık. bir yandan da korkuyorum amk ya ayrılırsak diye. az değil 2 senelik ilişki beyler. ne yapsam? açıp özür mü dilesem?
    ···
   tümünü göster