1. 251.
    +9
    olay geçen yıl gerçekleşti.

    üniversitede sınıfta bi kız vardı. adı berna. kız kısa boylu ama efsane bir vücuda sahipti. yani kızın omurilik yapısı çok iyiydi. kız bir yürürdü amk, züt de vucuda göre büyük. yani berna yürüyorsa diğer kızlar emekliyor. o derece. tüm kafeterya ona bakardı. hafif kıvırcık saçlı bir kız. bunun bi tane kız arkadaşı vardı, tuğba diye. ben tuğbaya yazılmıştım ama gibtir yemiştim kızdan. tuğbaya yazıldığım sıralarda bununla muhabbetim olmuştu. sonra kesildi muhabbet. hatta selam vermemeye bile başlamıştı. neyse aradan biraz zaman geçti. vizeler yaklaşıyordu. bende fotokopiciyle enseye şaplak züte parmak muhabbetim olduğu için en iyi notları alıyordum. neyse not muhabbeti falan derken akşam buluşalım alıyım senden dedi. saat 8 gibi buluştuk bir kafeye oturduk. notları ayarladık falan derken muhabbet gelişti. baya el kol şakası yapmaya kadar ilerledi muhabbet. sonra tuğba konusunu açtı. dedim açma, dertliyim o konuda. bu inatla konuşmaya devam etti. ben durumu ayıkamadım ilk başta. sonra ıktan ıktan yanıma çekti bu sandalyesini. benim ampül yandı. dedim ki hadi bira alıp eve geçelim, evde konuşuruz. o da tamam dedi.

    3 kişi kalıyoruz biz evde normalde. o haftasonu evde kimse yoktu. pazar günüydü. ev arkadaşlarım pazartesi dersimiz olmadığından pazartesi akşamı geleceklerdi.

    neyse biraları aldık eve geçtik. kapıyı bir açtım, dıbına koyum evde tam 12 kişi var. çoğu bizim sınıf. ne kadar kıl kuyruk bebe var hepsi bizde. ev arkadaşım olacak huur çocuğu ne hikmetse erken gelmiş. hafta sonu diye toplamış bütün kendisi gibi huur çocuklarını salonda oturuyorlar. berna salona bi girdi, herkes dumur amk. mal gibi bakıyorlar hala. iki kaş göz yaptım, huur çocukları anlamadılar. bizde çıktık evden. sonra bi daha fırsat bulamadım tabi.

    bu da böyle bir anımdır.

    edit: ulan dıbına koydumun semihi(ev arkadaşım. burda da yazıyordu bi ara). bu olayı hatırlıyorsun. eğer okuyorsan ananı gibiyim senin.
    ···
   tümünü göster