1. 51.
    +2
    15 16 yaşlarındaydım yaz tatili için köye gelmiştim
    Daha önce 12 14 yas arası çıktığım çirkin sevgilimde gelmişti fakat artık okadar çirkin değildi.
    bir kız arkadasıyla kız arkadası 2 ye 2 bu arada teke tekte giber beni diyebiliriz geziyorlar falan bende bunlara takıldım tabe işim gücümmü var.
    derken bizim ayıcık daha fazla yürüyemedi eve gitmeye karar verdi havada hafiften kararıyordu falan.
    Köy yeri zaten saat 8 olmadan gel davası yok neyse bende eski sevgilimi aldım köyün dışına doğru yol alıyoruz böyle artık evler falan yok sohbet muhabbet derken hava karardı ben tabi eski mevzularımızı açtım falan filan yüzsüzlüğüde elden bırakmıyorum. tekrar sevgili olalıma getiriyordum olayı.
    ne bileyim işte sevgili olunmadan yiyişilmiyo sanıyoruz hala kızda işte şöylede böylede kıvııro neyseki ağzım laf yaptığı ve yüzsüz olduğum için ortamı yumuşattım güzel eksortik birhava oluştu yan yana otururken ben dudaklarına yapıştım mıncıkladım. Sonra yatırdım oraya üstünü yırttım gibtim demek isterdimki okadar kolay olmadı mıncıklamadan sonrası yalan yani sırf yazım uzun gözüksün liseliler okumasın diye uzattım neyse işte öpüşüyoruz falan.
    o anda anladımki sevgili olmadanda yiyişiliyor bir gün sonra eve film izlemek için çağırdım güzel bi seviştik falan filmide söyliyim dabbe beyler ayrıntı vermek isterdim ama elim yoruldu picler.
    ···
   tümünü göster