1. 251.
    +5 -2
    varan 1
    Lise'de kaçıncıncı sınıf hatırlamıyorum, sınıftan bir kızla sohbeti ilerlettim.. Kız okulun kaşarı.. Bana internette okuduğu ferre hikayeleri anlatmaya başladı.. O iştahlı iştahlı anlattıkça benimki kalkıyor.. tabi arada bir bunun gözü oraya kayıyor.. Bana seninki de uyandı dimi dedi.. Ben şok oldum.. Hiçbirşey diyemedim.. Başka bir gün durakta bunu otobüse bindirmek için beklerken hava çok soğudu.. Ellerimi ellerinin arasına alıp hohlamaya başladı.. Amk istemsiz bir şekilde azdım.. Orda da seninki uyanmıştır şimdi deyince şartel attı .. Resmen gel beni gib diyordu ama ne kızı atacak yer vardı ne de o zamanlar işi ilerletecek cesaret..

    varan 2
    Yine Lise'de birbirimize kuzu dediğimiz bir kız vardı.. Aynı sınıftaydık.. Bununla da tahmin ettiğiniz gibi bir dönem çok yakındık.. Kızın kimlere nasıl verdiğine kadar biliyorum.. Kız bilgisayarının bozulduğunu söyleyip evine davet etti.. Evine gittiğimde bir tek küçük kardeşi vardı.. O da 8 derece gözlük takıyo amk.. Ben bilgisayara bakarken çocuğu biyere yolladı.. Ben evde yaklaşık 2-3 saat kaldım.. Yemek bile yedik.. çocuk hala evde yoktu.. Aynı şekilde yine işi ilerletemedim..

    varan 3
    Yine Lisede okulda çok popüler olan bir kız vardı.. Bende tabi okulun sayılı yakışıklılarındanım.. Bununla aynı yerde staja gittik.. Stajdayken "Varan 2" de yazdığım kızla beraber beni server odasının oraya çağırdı.. Kimsenin pek uğramadığı, kameranın çekmediği bir yer..
    ikisi beni oraya çekti.. Kız masanın üzerine oturup bacağını tutmamı söyledi.. Resmen elime verdi bacağını.. Bende baldırından kalçalarına yakın bir şekilde tutuyordum.. Biraz espri ile karışık üzerine gitseymişim ikisi ile iş pişirecekmişim.. Ama yine olmadı..

    varan 4
    Lise son sınıfta Öss ye hazırlanırken dersaneden sevgili yapmıştım.. Kızla beraber göl kenarına indik.. Kuytu, kimsenin görmediği bir yere gidip öpüşmeye başladık.. amk ben mal gibi sadece öpüşme ve elleme ile kaldım.. Fakat burda gibemememin nedeni açık alan olmasıydı.. Evde falan olsaydık havada karada giderdi...

    varan 5
    Varan 2 'de yazdığım kızın çocukluk arkadaşı bana yazıyordu.. Kız bi ara senin üzerine atlamak istiyorum.. Sana bayılıyorum falan demeye başladı.. Kız patlaktı ve eğer çıksaydım aynı gün bana verirdi..

    varan 6
    Üniversite 1.Sınıfta hafif kilolu, dolgun kızın biri bana yazıyordu.. Kızı üniversiteye gittiğimde ilk tanıştığım çocuk olan çocuğa iteledim.. Sonradan kız ultra kaşar çıktı.. Her gün pompa yapıyorlar amk.. Ayrı eve bile çıktılar..

    varan 7
    Üniversite 1. Sınıfta sınıfın cidden en güzel kızı bana yazıyordu.. Varan 6'daki kızdan sonraydı sanırım.. Neyse .. Kız arkadaşları ile anlaşıp sinema falan düzenlediler.. Sinemaya gidene kadar kız bana sarıla sarıla bir hal oldu.. Korku filmi olmayan filmde korkuyorum ayağına daha sıkı sarılıp bütün memelerini üzerime bastırıyordu.. Ben naaptım.. Sevgilim var diye film biter bitmez orayı terk ettim.. Pompa kaçtı..

    varan 8
    Yine Üniversite 1. Sınıfta yine balık etli bir kız bana yazıyordu.. Kız benimle çıkmak için elinden geleni yaptı.. Hatta millete en ünide en beğendiğim, en yakışıklı kişi o diyormuş benim hakkımda.. Neyse bi süre sonra başka bir arkadaşım buna teklif etti bu da kabul etti.. 1 Hafta sonra çocuğun ev arkadaşından duyduğuma göre çocuğun yanına yerleşmiş, her gün pompa yapıyorlarmış...

    varan 9
    Yine Üniversite 1. Sınıfta.. (amk hep 1. sınıfta diyorsun demeyin.. 2.Sınıfa geçtikten sonra 100 kilo oldum.. Kimse yüzüme bakmaz oldu..)
    Gözleri kendi kadar güzel olan bir kız vardı.. Manken gibi fiziği vardı.. Kızla çok samimi olduk.. yediğimi içtiğimiz ayrı gitmez oldu.. Yalnı kaldığımı her an bana dayıyordu.. Gögüslerini bastırıyordu, dizime dıbını bastırıyordu, tam öpüşme mesafesinde benimle sexy bir ses tonu ile konuşuyordu.. Bir ara bu beni evine davet etti.. Bende gelimde baban beni çifteli ile vursun dimi dedim.. O da Babam gil sabah'a kadar gelmiyecek demez mi.. Benim evden çıkasım yoktu.. Bahane uydurup başımdan savdım.. Saat akşam 10'du ve ben eve girdikten sonra evden gibsen çıkmam.. gibişe bile çıkmadım amk.. Öyle bir fiziği kaçırdım..

    Dediğim gibi 2. Sınıftan itibaren 100 kilo oldum.. Fakat bu gibişmeme engel olmadı.. Ne kadar kaçırdıysamda daha fazlasını da zütürdüm.. Üşengeçliğim beni böyle şanslardan alıkoydu.. Pişman mıyım.. evet çok pişmanım.. Farklı tadlar denemek her zaman çok güzel.. Şu an aklıma sadece bu 9 anım geldi.. Bundan sonra aklıma gelsede yazmam.. Üşendim..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster