1. 1.
    +3 -1
    cunkı söyliyim size dıbını ızdırabını sıktıgım ünilileri, artık ünili diyorum cunkı unıye gıtmıs hala lıselı ruhu yasıyosunuz.
    yannanlarıma bak sen uni1 e geçtiler diye kendılerını lıselı sanmıyolar. sızın yaptıgınız paylasımları gibeyim, gozumde 10 yasındakı ıncıcılerden farkım yok. amk sozlugu ferre sıtesı olmus, ısınız gucunuz am olmus meme olmus. olm hersey kız degıl su dunyada, eskıden boylemıydı amk ? makara yapardık, taşşak yapardık. erkek erkeğeydik, aramızda oyle huur cocukları warkı, aramıza bı bayan gelınce sozlugu bozabılıcek kapasitede, sunu unutmayın, incide takılan bayan kım olursa olsun, benım gozumde huurdur! ruhunda binlik olmayan adamın ıncıde ısı yoktur, tabı bu eskıdendı. sımdı ne kadar huur cocugu var burda, cocuk tanırım anne rahmınden baglanıyo amk sozlugune. feysde caps diye bi grub var, %100 aranızda uye olanlar vardır. ben sımdı bunu okuyan liseli ve uni 1-2 lere söylemiyorum gozumde hala cocuksunuz amk ergenlerı unıye gıtmek buyudugunuze ısaret degıldır.. elınız bı tufek tutsun ondan sonra ergen degılsınızdır. amcıklar burdan kabadayılık taslıyo elıne tufek versen bomba dıye karakola goturucek amk. mehmet uygar aksu mu ne yannanımsa, tamam komıksın. huur cocugu benı gulduruyosun acıkcası, ama huur cocugusun. o kadar huur cocugusun kı, incide zaten buyuk bı cogunluk ergendı, senın sayende daha da fazlalastı. sızın beynınızı sıkeım bı cocugun profılıne gırın bakın 14-15 yasındakı kızlar askım falan dıyo. anasını sıkeım gotumle guluyorum, dıger bı ıncı sayfasında bı huur cocugu daha var dakka başı kendı profılını paylaşıyo ekleyın dıye, kımden bahsettıgımı emınım bılıyosunuzdur. kısacası bunlar ıncıden degıl. gerçek ıncıcı binliğin peşindedir, am züt meme çok güzeldir, ama ıncıde buna yer yoktu o zamanlar. o zamanlar suziymiş vajinaymıs dıbınızı sıkıyım cılekmıs armutmus elmaymıs olm bunlar varmıydı neslını sıktıklerım konusun. hak verın bana sızın lıselı beynınızı sıktıgım unıversitelileri. suan sol taşşakta 2 konu goruyorum.

    1- buna boşalmayana kız kardeşimin fotosunu
    2- 29 yaşında bakire.

    ulan bıze ne ananızı sıktıklerım bıze ne ? olanı var olmayanı var. adam belkı sırf kendını ıyı hıssetsın dıye gelıyor buraya, senın abazalıklarını cekmek zorundamı aq? kısacası kardeslerım ıncı acıldıgı zaman, vajina, züt,meme, suzi,çilek ile başlamadı. binlik ile başladı. varsa binliğiniz, düşüncelerınız paylasın bılgı paylastıkca cogalır. yaptıgınız pıclıklerı anlatın, ama burayı ferre sıtesıne donusturmeyın. 10 yasında cocuk bıle artık v maskesi takıyo tum kırtasıyeler 1 liraya satıyo amk coluk cocugun elıne maskara olmusuz serkan senın gotunu sıkeyım senın kurtarman lazım bızı bunlardan.

    özet:5-6 aydır gırmıyorum, böyle olursa da girmem. ben kaliteli bi binim, ama burası huur cocugu dolu.
    şuan sözlük o hale geldi ki, liseli yi bırak universiteli bile olsa o adam çocuk suan burda. eskilerın gozunde.. şuan kı sınır, askerlık yapmıs kısılerın sınırıdır. askerlık yapmamıssan bebesın sıktır gıt!
    ···
   tümünü göster