1. 1.
    +2
    @14 bir kez daha zekanı gibeyim * korkudan inanıyon yani sen. züt korkusundan.

    sevgili yobaz kardeşim oku azcık. evrenin başlangıcıyla (bizim anladığımız haliyle) ilgili her tak zaten çözülmüş durumda. ve burada tanrının denklemlerde yeri yok. yani bir tanrı ya da yaratıcıyı denkleme yazmadan da evrenin başlangıcını açıklayabiliyoruz. üstelik hiçbir şey de tesadüf olarak isimlendirilmiyor. sadece yobazlar bir tak okumadığı için olay tesadüfmüş zannediyor. çünkü okumuyorsun okumadığın için de bilmiyorsun. bilmediğin konu hakkında da ahkam kesmeye kalkıyorsun.

    kaldı ki evrenin yaratılışı ya da evrenin başlangıcı olayını açıklamak ateistin değil fizikçilerin işidir. bir sosyalbilimci de ateist olabilir. fizik bilgisi sıfır olan bir sosyal bilimci evrenin nasıl başladığını bilmeyebilir ama ateist de olabilir. neden ateistler illa fizik konusunda uzman olmak zorundaymış gibi hissediyorsunuz.

    züt korkusundan dolayı inandığını söylüyorsun ve duygularında samimi olduğunu iddia ediyorsun. bu zengin biriyle evlenmekten farksız. sırf zengin olduğu i,çin evleniyorsun çünkü sana para olarak fayda sağlayacak. inanıyorsun çünkü çünkü cehennem varsa zütü kurtaracan. e kardeşim sence eğer senin tanrın varsa senin onu çıkar için sevdiğini anlamayacak mı? kendi tanrına hakaret etmiyor musun?
    ···
   tümünü göster