1. 51.
    -1
    @42 dıbına koduğumun gerizekalısı. ben sana dedim ki ateist adam fizik bilmek zorunda değil evrenin başlangıcını açıklamak atesitin değil fizikçinin işi. bir sosyal bilimci de ateist olabilir. dolayısıyla ateizmile big bang bağlantısını sen kurmuşsun verdiğin ilk örnekle. gerizekalı mısın nesin amk.

    sorduğun soruya gelince. hala okumayıp gelmiş burada soruyorsun koduğumun gerizekalısı. higgs'in nasıl ortaya çıktığını anlayabilmen için standart modeli bilmen lazım. mal mal seviyesiz sorular sorarak cehaletini sergiliyorsun sadece. üniversitede 14 haftada anlatılamayan standart modeli sana burada oturup açıklamam imkansız. kendin okumamn lazım. ama sorduğun sorunun hangi düzeyde olduğunu sana anlatmak açısından bir örnek vereyim.

    + arabalar nasıl gidiyor?
    - gaza basıyoruz gidiyor.
    +gaza bastığında ne oluyor.
    -araba hızlanıyor.
    +hani hız nerde? onu ne oluşturuyor. allah var işte bak.

    sorduğun sorunun seviyesi ahan da bu. yani daşşak bile geçilemeyecek kadar içler acısı durumdasın. sana önerim bunları ciddi bir ortamda dile getirme. yarın öbürgün bak fizik bilen adama denk gelirsin benim kadar yumuşak da davranmaz ağzını yüzünü giber insan içine çıkamazsın. çok komiksiniz amk.
    ···
   tümünü göster