1. 26.
    0
    @21 ben o günden sonra 3 yıl devam ettim. o kadar masum ve o kadar güvenilirdi ki daha doğrusu ben öyle sanıyordum. bir yıl kızın anasını gibtim, sürekli aklıma geliyordu o sahne, sürekli yüzüne vuruyordum bunu fakat sabretti kız ve aştık problemi bir şekilde. iki yıl daha inişli çıkışlı iyi sayılabilecek bir ilişkimiz oldu. fakat o yaşlarda insanlar çabuk değişiyor, büyüyor sonuçta. kızın gözü dışarı kaymaya başladı, benim de ailevi sorunlarım vardı depresyondaydım yani kız da en sonunda sıkıldı. kızın aldatmasıyla sonuçlandı. o zamanlar yıkılmıştım tabi fakat şimdi gibimde değil.

    ha senin başına da böyle şeyler gelecek demiyorum fakat kızların hepsi güvenilmez varlıklardır. istisnasız hepsi. benim sana tavsiyem sev fakat çok bağlanma, hep bir bahane bul, kusurlarına yoğunlaş, yakın ol fakat gittiğinde yıkılacak kadar bağlanma. çünkü gidecek emin ol.

    edit: ve üzülerek söylüyorum o kız yalan söylüyor. sana anlatmadığı bir ton şey var emin ol bana güven. 10 saniye falan yalan dolan. biraz aklın varsa dediği hiçbirşeye güvenmezsin. kızı önemsemezsin...
    ···
   tümünü göster