1. 1.
    +8 -1
    öncelikle müslümanım. ateist diye saldırıya geçmeyin. ancak bu kesinleşmiş birşeydir kardeşim. bugün tecavüzcüleri koruyacak derecede hakkı hukuku olan devletlerin neredeyse tamamı müslüman oranı yüksek ve müslümanların yönettiği mahkemelere sahip olan devletlerdir.

    bugün emperyalist devletlerin emellerine en kolay alet olan topraklar müslüman topraklarıdır. dünyanın hiçbir milleti veya dindarı yoktur ki, ingilizle birlik olup veya fransız ile birlik olup, kendi dininden ve milletinden adama sıksın. amerikan askeriyle bir olup bir başka müslümana ateş açan yüzlerce müslüman vardır.

    bugün semavi dinlerin müridleri arasında bilime karşı en uzak duran elemanlar yine müslümanlardır.

    günümüzde okuma yazması olmayan müslüman sayısı, yahudi veya hristiyanlardan kat be kat fazladır.

    günümüzde bilimde, sanatta, kültürde veya herhangi bir olayda çığır açıp dünyayı etkileyecek müslüman sayısı 1 elin parmaklarını geçmez bile.

    her fırsatta yahudi mallarını boykot hareketlerine katılıp, evinden coca colayı, hacı şakiri vb. yahudi markalarını ekgib etmeyen tek güruh müslümanlardır.

    bugün sırf farklı bir görüşü savunuyor diye karşıt görüş düşünceli insanların katlidıbını isteyen en büyük topluluk müslümanlardır.

    sırf ekmek çaldı diye 8 yaşındaki çocuğun kolunun üzerinden jiple geçen topluluktur müslümanlar.

    sırf saçı açık diye bir kadının yüzüne kezzap atan topluluktur müslümanlar.

    sırf bir erkekle dans etti diye bir genç kızı kayalarla, taşlarla öldüren topluluktur müslümanlar.

    dıbına kodumun cahilleri. kendi yobazlığınız ve cahilliğinizde boğulacaksınız. 1 saatlik ilim tahsilini 1 gecelik ibadete değişen peygamberin ümmetine bak. kafasını gibtiğmin salakları
    ···
   tümünü göster