1. 1.
    +2
    içtik sıçtık eğlendik falan çok hoşuma gitti , sonra akşam ev partilerine de davet edilmeye başlandım. Yurt demişler ama aklınıza türkiyede ki gibi gelmesin bir apartman var herkesin bir dairesi var 1+0 kızlı erkekli yaşıyoruz.. Meğerse bunlar her gece bir evde toplanıyorlarmış.. Beni yavaş yavaş aralarına almaya başladılar.
    Ertesi gün bizim okuldan bir kaç türkle tanıştım. Hepsi aynı yurtta kalıyorlardı şehrin diğer ucunda ki yurtta. Bir kaç gün bunlarla takıldım. Bir keresinde yine beraber takılmış aynı zamanda şehri de keşfediyorduk.. Akşam olunca müsade istedim eve dönerken bara girmeye karar verdim.1 yer 2 yer derken baya dolaştım.
    En sonunda bir bara daha girdim. Kafam artık iyi gibiydi ve karşımda çok güzel bir kız oturuyordu(belki de güzel değil sadece kafam iyi diye ben öyle düşünüyordum) Kızın yanında 40-45 li yaşlarda hafiften ak düşmeye başlamış bir adam vardı ama kızın adamdan rahatsız olduğu çok belliydi. Bakmıyordu bile ona. Sadece içiyordu ve bana bakıyordu ya da benim olduğum tarafa doğru ama ben tabii üzerime alınıyordum..
    ···
   tümünü göster