1. 1.
    +5 -2
    bir çift sözüm var. bir anlık bir sinir geldi yine. bana bu sözlüğün taktan bi ortam haline geldiğini hiç kimse inkar edemez heralde. sözlüğün taktan hale gelmesindeki sorumluluk "liseliler"de midir yoksa bunca seviyesiz insana sesini çıkartmaktan, onları banlamaktan aciz kalan inci yönetiminin mi?

    bence inci "yönetiminin"(ya da yönetemeyenlerinin) inci sözlüğü adam gibi bir hale kavuşturmak gibi bir amacı yok, böyle bir kapasiteye de sahip değiller ve dünyaya bakış açıları da bunu gerektirmiyor (ayrıca uygun bir pgibiyatrdan iq testi yaptırmalarını tavsiye ederim, iq faktörünün de etkisi olabilir).

    neymiş sözlükte siyaset yasakmış, 1 siyasi kelime içeren entryleri bile bu başlığa gömen bir anlayışa sahipler. " annesi huur olanlar bu başlıkta toplanıyor " çünkü korkaklar, tipik darbe sonrası gençliği portresi. politadan korkan, kendi yaşdıbına odaklanan, bencil bir gençlik. tiksiniyorum hepinizden.

    en iyisi ne yapın biliyor musunuz? kapatın bu sözlüğü siz. sözlüğün popülaritesini kullanmadan kitap basın, dergi basın bakalım satış rakamlarınız ne olacak. türkiye sosyal medyası kurtulsun böylesine seviyesiz bir sözlükten. bu saatten sonra düzeltmeye çalışsanız neye fayda gq? en başta yönetimin kendini banlaması lazım.

    bu entry'i de silin, yada sol framede açılan gereksiz binlerce başlığın arasında kaybolmasını bekleyin sinsice. emin olun başarılı olur bu kaybolma işi.

    benim hesabımı da silin, eğer silmezseniz devamlı bu gerçekleri suratınıza çarpmaya devam edeceğim. (sözlüğe son zamanlarda üye olan kafiledenim, eski hesabım silinmişti. bu entry'i o "göz bebekleri" olan dötüncü nesilden girebilecek varsa çıksın karşıma.)

    --spoiler--

    okuyanı gibsinler diyen için özet: sözlüğün düştüğü duruma bakın da utanın, madem beceremiyorsunuz kapatın sözlüğü. bu entry'i de silin, hesabımı da.
    --spoiler--

    edit: panpalar modların gücüne gitmiş heralde seri eksiliyorlar. eksilemeye devam edin gq.
    ···
   tümünü göster